Agenda

2021

Op 22 september 2021 organiseren we een BBQ bij Eetcafé De Halve Maan. Leden hebben intussen een uitnodiging ontvangen. Tevens zullen wij hier bij ons 10-jarig jubileum stilstaan.

Op 16 juni zijn we uitgenodigd door Gasterij de Milandhof om te komen "Haringhappen". Op 9 juni waren er weer versoepelingen doorgevoerd wat betekende dat we weer wat konden organiseren, weliswaar nog met gepaste afstand, maar in ieder geval weer even elkaar ontmoeten in het 'echt'! Op het terras hebben we genoten van haring, maar ook van andere lekkernijen. Deze activiteit is niet door de OVZM georganiseerd maar door de Milandhof. De OVZM heeft wel deze avond van harte ondersteund. Iedereen heeft na afloop een donatie kunnen doen in de fooienpot van de Milandhof.

Geen nieuwjaarsreceptie.... helaas is ons land nog steeds in de ban van Covid-19.

2020

9 september 2020 hebben we in plaats van een zomer barbecue een bijeenkomst gehouden in de vernieuwe Polderzaal van Gasterij De Milandhof. Zo kon Gasterij de Milandhof na maanden van sluiting laten zien wat ze allemaal hadden ondernomen. Ze presenteerden en een prachtige moderen zaal aan onze vereniging.

Toen brak Covid-19 uit in maart en zag de hele wereld er ineens heel anders uit.....

11 februari a.s. zijn wij, onze vereniging, maar ook de andere Woerdense ondernemersverenigingen uitgenodigd door de Gemeente Woerden. De leden hebben intussen een uitnodiging ontvangen. Mocht u nu geen uitnodiging hebben ontvangen en u vindt het toch leuk om hierbij aanwezig te kunnen zijn, neem dan contact op met ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

8 januari jl. was de nieuwjaarsborrel weer, dit keer werd deze gehouden in Eetcafé De Halve Maan in De Meije.
Het was het erg gezellig om een ieder weer een goed nieuwjaar toe te wensen. Elly had gezorgd voor een heerlijk buffet met een indonesisch tintje.

2019

Op 3 oktober jl. zijn we te gast geweest bij Garage Midland in Woerden, eigenaren zijn Luuk sr. en Luuk jr. Kwakkenbos uit Kamerik.
De ondernemersvereniging Kamerik heeft dit bedrijfsbezoek geregeld.
Wij vonden het leuk, dat we bij dit mooie bedrijf achter de schermen mogen kijken.

Barbecue op 6 september 2019, door het slechte weer is deze bbq in een hal op de Nijverheidsbuurt gehouden.
Pim de Kooter had voor heerlijk vlees gezorgd en Bart Bremmer had de koelwagen neergezet met koele drankjes.
Iedereen heeft een gezellige avond gehad!

Op 23 mei jl. zijn we te gast geweest bij Marleen en Bert de Groot op hun kaasboerderij "De Lagebroek" aan de Rondweg 15 in Zegveld.

Pin It

Volg Zegveld.net nu ook op

Facebook         twitter

Heeft u suggesties, ideeen, of vragen.

Mail het ons!

redactie@zegveld.net