Aanmelden Glasvezel

Inventarisatie glasvezel voor Zegveld en de Meije
De Projectgroep Glasvezel zet zich in om glasvezel (snel internet) in Zegveld en de Stichtse Meije te realiseren en willen u helpen om glasvezel te krijgen.
In omliggende gemeenten zoals Woerden, Kamerik, Kanis, Harmelen en de Bodegraafse Meije is al (of wordt) glasvezel aangelegd.
Na overleg met de Gemeente Woerden is besloten eerst te bepalen hoeveel particulieren en ondernemers in Zegveld en de Stichtse Meije interesse hebben in glasvezel.
Aan de hand van het aantal geïnteresseerde personen en bedrijven, kunnen wij vervolgens in overleg met de Gemeente Woerden naar een aantrekkelijke aanbieder zoeken. Op 4 oktober zal met de reclamefolders een antwoordformulier met meer informatie worden verspreid waarop u uw belangstelling kunt aangeven.
Heeft u geen formulier ontvangen, haal dan een formulier op bij de Coop supermarkt in Zegveld (het inleveren kan ook hier plaatsvinden). U kunt nu al uw belangstelling kenbaar maken door onderstaand formulier in te vullen.
De aanmelding verplicht u tot niets, maar is alleen bedoeld om de belangstelling voor glasvezel te peilen. Als u belangstelling heeft, laat het ons dan weten vóór 15 oktober a.s.
Wij hopen dat u zich in grote getale als belangstellende aanmeldt, waardoor glasvezel in Zegveld en de Stichtse Meije gerealiseerd kan worden en Zegveld en de Stichtse Meije met alle toekomstige ontwikkelingen, ook in de komende jaren digitaal goed bereikbaar blijven.
Projectgroep Glasvezel
Ik heb interesse in glasvezel in Zegveld of de Stichtse Meije als (*)
Invalid Input

Naam bedrijf (indien van toepassing)
Please type your full name.

(contactpersoon) Naam(*)
Vul hier uw naam in

E-mail(*)
Vul hier uw email adres ion

Adres(*)
Vul hier uw adres in

Opmerkingen
Invalid Input

Vul hier in wat in het onderstaande blokje staat(*)
Vul hier in wat in het onderstaande blokje staat
Invalid Input

Volg Zegveld.net nu ook op

Facebook         twitter

Heeft u suggesties, ideeen, of vragen.

Mail het ons!

redactie@zegveld.net