Inventarisatie Snel Internet Buitengebied Utrecht West

De Gemeente Woerden werkt mee aan Snel Internet Buitengebied Utrecht West, zie www.utrecht-west.snelinternetbuitengebied.nl
Alle inwoners van het buitengebied van Woerden met een internetsnelheid van minder dan 30 Megabit per seconde hebben deze week een brief en folder in de bus gekregen met een oproep om zich aan te melden voor snel internet.
In Zegveld heeft in 2014 al een inventarisatie plaatsgevonden door de Projectgroep Glasvezel. Daarnaast heeft in 2016 DICO in de Stichtse Meije een extra inventarisatie gedaan (in combinatie met een inventarisatie in Nieuwkoop).
Deze inventarisatielijsten worden nu overhandigd ten behoeve van de inventarisatie Utrecht West. De eerdere inventarisatielijsten worden gecombineerd met de nieuwe aanmeldingen. Wij hopen zo eerder aan de 60% te komen in het buitengebied van Zegveld.
Iedereen die zich eerder heeft aangemeld, zal per e-mail bericht krijgen dat zij in de inventarisatie van Utrecht West zijn opgenomen. Heeft u hiertegen bezwaar, dan kunt u zich uitschrijven.
Heeft u zich nog niet ingeschreven of heeft u geen informatie per post ontvangen? Ga dan naar de internetsite (zie boven) of bekijk de bijgesloten digitale folder of haal een gedrukte folder bij de COOP in Zegveld.

Projectgroep Glasvezel Zegveld en de Stichtse Meije
14 april 2017

Volg Zegveld.net nu ook op

Facebook         twitter

Heeft u suggesties, ideeen, of vragen.

Mail het ons!

redactie@zegveld.net