Kwart van Zegvelders nu al aangemeld

Kwart van Zegvelders nu al aangemeld voor glasvezel

Na een inventarisatie van ruim 2 weken via een folder en via de site www.zegveld.net heeft al bijna een kwart van de Zegvelders aangegeven interesse te hebben in glasvezel.

De Projectgroep Glasvezel maakte dit eind vorige week bekend. Tot op heden zijn er totaal 223 aanmeldingen binnen (58 bedrijven en 165 particulieren). Dit is 22,3% van het aantal aansluitingen in Zegveld en de Stichtse Meije. In de Stichtse Meije ligt het aantal aanmelders zelfs al op 42%.

Inwoners en bedrijven uit Zegveld en de Stichtse Meije die zich nog niet hebben aangemeld, worden opgeroepen om zich alsnog aan te melden door het aanmeldingsformulier in te leveren bij de Coop supermarkt in Zegveld of zich aan te melden op de inmiddels speciaal opgezette site www.zegveldopglasvezel.nl.

De aanmelding verplicht tot niets, maar is alleen bedoeld om de belangstelling voor glasvezel te peilen. Hoe hoger het percentage aanmelders, hoe interessanter Zegveld en de Stichtse Meije worden voor glasaanbieders.

Ondertussen zal de Projectgroep Glasvezel in overleg gaan met de Gemeente Woerden en mogelijke aanbieders van glasvezel.

Op de site www.zegveldopglasvezel.nl wordt (naast de aanmeldingsmogelijkheid) ook de laatste stand van zaken over het aantal aanmeldingen en de activiteiten van de Projectgroep Glasvezel weergegeven.

Volg Zegveld.net nu ook op

Facebook         twitter

Heeft u suggesties, ideeen, of vragen.

Mail het ons!

redactie@zegveld.net