Home

Welkom

Vergaderdata

•    Dinsdag 3 april 2018
•    Dinsdag 3 juli 2018

Klik hier voor het Meerjaren Onderhoudsplan van de Gemeente Woerden voor 2017-2020

Verslag van 26 september 2017

Verslag van 4 juli 2017

Oasen vervangt drinkwaterleiding

Rond deze week start drinkwaterbedrijf Oasen met het vernieuwen van de drinkwaterleiding langs de Milandweg in Zegveld.
De werkzaamheden duren naar verwachting tot eind april.
Het verkeer op de Milandweg krijgt te maken met verkeersmaatregelen. Mogelijk wordt het fietsverkeer over de rijbaan geleid. Er staan verkeersborden en waar nodig staat een tijdelijk verkeerslicht of verkeersregelaar. De weg blijft open.
Nieuwe waterleiding
Oasen legt een nieuwe 3,5 km lange drinkwatertransportleiding voor het leveren van drinkwater aan Zegveld, Nieuwkoop, Noorden en Woerdense Verlaat. De bestaande waterleiding is aan vervanging toe.
Tijdens de aanleg van de nieuwe waterleiding houdt iedereen water uit de kraan. Pas als de nieuwe leiding op zijn plaats ligt en deze wordt aangesloten, krijgt een aantal huizen korte tijd geen water uit de kraan. De betreffende bewoners ontvangen hierover van tevoren persoonlijk bericht van Oasen.
Meer informatie
Kijk voor meer informatie en een update van de werkzaamheden op www.oasen.nl (Menu > Projecten > Project Zegveld en in Woerdense Verlaat).

Huisartsenpost en Spoedeisende Hulp

Situatie vanaf 1 januari 2018
Huisartsenzorg
Op werkdagen kunnen inwoners van Woerden en omstreken overdag (08.00-17.00 uur) terecht bij de eigen huisartsenpraktijk. Voor spoedeisende huisartsenzorg buiten kantoortijden, tijdens de weekenden en feestdagen kunnen zij terecht op de Huisartsenpost Leidsche Rijn in het St. Antonius Ziekenhuis Utrecht (Soestwetering 1). Wanneer het (medisch) noodzakelijk is, rijdt de huisarts een visite. De huisartsenpost werkt op afspraak en is bereikbaar onder het (nieuwe) telefoonnummer: 088 130 96 20.
Spoedeisende Hulp
Voor spoedeisende hulp kunt u terecht bij de Spoedeisende Hulp in het St. Antonius Ziekenhuis Utrecht (Soestwetering 1) of Nieuwegein (Koekoekslaan 1). De locatie Utrecht wordt momenteel uitgebreid met 4 high care behandelkamers en medio 2018 komt er extra röntgencapaciteit. De Spoedeisende Hulp is altijd (24/7) bereikbaar via telefoonnummer 088 320 33 00.

 hap 01 hap 02

Dorpsplan 2015-2019

 
Heeft u nog vragen of opmerkingen. e-mail het ons!

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg Zegveld.net nu ook op

Facebook         twitter

Heeft u suggesties, ideeen, of vragen.

Mail het ons!

redactie@zegveld.net