Home

TOP2000kerkdiensten

Dit jaar weer LIVE: TOP2000kerkdiensten in de Kruiskerk

WOERDEN - Op woensdag 28 en donderdag 29 december opent de Kruiskerk haar deuren voor Top2000kerkdiensten. De Top2000kerkdiensten staan al jaren garant voor een zinvolle avond met geweldige live-muziek en inspiratie voor interessante gesprekken. En na 2 jaar Corona mogen we weer live! Het beloven historische avonden te worden met “ouderwets” veel ruimte voor ontmoeting, inspiratie en natuurlijk goede popmuziek.

Thema van de avonden zal zijn: Changes! En we staan op de drempel naar 2023 nog één keer stil bij Woerden650. De band ‘De Buren’ is weer van de partij en dominee Joost Schelling spreekt de verbindende teksten. De diensten zijn van 20.00-21.30 uur en daaromheen is er ervoor en erna van alles in en rond de Kruiskerk te doen. Het is nodig voor deze avonden kaarten te reserveren. De toegang is zoals altijd gratis. Na afloop kan een vrijwillige bijdrage worden gegeven ter bestrijding van de onkosten.

Inhoud van de TOP2000diensten
Voor aanvang van de Top2000kerkdiensten kun je buiten bij de Koffietuktuk genieten van een lekker kopje koffie. De diensten van 28 en 29 december vertellen een doorlopend verhaal, waarin we met grote stappen door de geschiedenis van de Bijbel, popmuziek en Woerden gaan. Na de dienst is er de tijd om elkaar te ontmoeten, er wordt gezorgd voor een hapje en drankje, een frietkar en een photobooth om een onvergetelijke herinnering aan deze avond vast te leggen. Tot 22 uur kun je je inschrijven voor een gezellige Pubquiz rond Popmuziek. Om 23.00 uur sluiten we de deuren van de Kruiskerk. Voor sommige activiteiten na afloop vragen we om een kleine bijdrage, dus neem kleingeld of uw pinpas mee.

Kaarten vooraf reserveren!
Omdat we drukte verwachten, is het nodig om vooraf kaarten te reserveren. Belangrijk: de beide diensten volgen elkaar op en vertellen een doorlopend verhaal. Om iedereen de kans te geven om een dienst bij te wonen, is het niet mogelijk om voor beide diensten de gratis kaarten te reserveren en dus het verzoek de andere dienst dan online te volgen. Zo hoeft u toch niets te missen.
De kaartverkoop voor de diensten gaat op donderdag 1 december van start.
Let op: zitplaatsen zijn bedoeld voor die bezoekers, die moeilijk lang kunnen staan..
Meer informatie, ook over de kaartverkoop is te vinden op www.top2000kerkdienst.nl/woerden

Alles samengevat op een rij:
Datum: woensdag 28 en donderdag 29 december (zaal open 19.30, aanvang 20.00 uur)
Locatie: Kruiskerk, Mesdagplein 4 te Woerden.
Kosten: Toegang gratis, geen collecte, na afloop hapje en drankje (deels tegen betaling)
Medewerking van: Coverband “De Buren” en ds. Joost Schelling uit Woerden

Pin It