Home

Welkom op de website van ondernemingsvereniging Zegveld de Meije. De ondernemingsvereniging is op 26 september 2011 opgericht door Rebecca de Boer (voorzitter), Ruud Kwakkenbos (secretaris) en Frank de Bruijn (penningmeester). De vereniging zet zich in voor alle bedrijven en winkels die gevestigd zijn in ons werkgebied. Inmiddels zijn er 55 bedrijven lid van de vereniging!

De Ondernemers Vereniging (OVZM) brengt de Zegveldse en de Meijense ondernemers dichter bij elkaar.

Doelstellingen

De vereniging heeft ten doel het bevorderen van het contact tussen de leden onderling en tussen de leden en de diverse instanties. Er wordt samengewerkt met de ondernemersverenigingen van Kamerik en Kockengen, maar ook met Ondernemend Woerden. Dat is de overkoepelde organisatie voor ondernemers binnen de gemeente Woerden.

Op deze internetsite bieden wij u informatie over de vereniging en haar leden. Deze internetsite kan gezien worden als een verlenging van de dienstverlening van de vereniging.

Naast de algemene ledenvergaderingen, zijn er steeds weer interessante activiteiten om de onderlinge band tussen leden te versterken.

Tenslotte is een ondernemersvereniging bij uitstek een podium om in informele sfeer, kennis en ervaring te delen met elkaar.

Pin It