Geslaagde kunstexpositie bij Atelier de Schuur

ZEGVELD - Afgelopen zaterdag was het een drukte van belang op het terrein van het Thomashuis in Zegveld waar Atelier de Schuur tijdens een open dag vele kunstwerken van deelnemers exposeerde. Zowel Thomashuis als het bijbehorende atelier bestaan in oktober 7 jaar, en de activiteiten bij dit dagbestedingproject voor kunstenaars met een verstandelijke beperking namen het laatste jaar enorm toe. Zorgondernemer Theo Nieuwenhuis: "Dat is sinds mensen geen beroep meer kunnen doen op vervoer." Bewoners van het Thomashuis gingen veelal elders naartoe voor dagbesteding. "Dat bieden we nu zelf en krijgen ook van buitenaf veel cliënten." Om dezelfde reden startte Nieuwenhuis vorig jaar ook een activiteitencentrum in het dorp zelf. "Met een winkeltje waar de schilderijen en het keramiek weer verkocht worden en waar vanuit de deelnemers ook licht seriematig werk doen voor bedrijven in de omgeving zoals brieven inpakken en post bezorgen." Dat werkt twee kanten op. "De ondernemers zijn zodoende ook maatschappelijk betrokken bezig." Eens in de twee jaar organiseert medewerker en creatief therapeut Maarten Vlaming een expositie in het atelier waar vaste medewerkers en vrijwilligers de cliënten met creatieve ambities begeleiden. Zoals Willemien die de keramiek-opleiding in Gouda volgde, "ik doe dit al vijf jaar een ochtend in de week met veel voldoening." Ook andere organisaties presenteerden zich zoals Abrona, Ameco en Zomo Zorg."

Sponsorschap Siveo verlengd

ZEGVELD - Tijdens de Rabobank jeugdtoernooien bij Siveo is een nieuwe overeenkomst afgesproken voor het jeugdsponsorschap. Ruud Kwakkenbos van de Rabobank en Bram Angenent van Siveo hebben daarvoor hun handtekening gezet. Al drie jaar lang ondersteunt de bank Siveo, van scheidsrechtersopleidingen en aanschaf kleding tot een bijdrage in de jeugdactiviteiten. "Siveo is een mooie dorpsclub met een belangrijke maatschappelijke rol binnen Zegveld. Dit ondersteunen we van harte", gaf Ruud Kwakkenbos aan als reden om te verlengen.

Polsstokverspringen

ZEGVELD - Afgelopen zaterdag werd er op de jaarlijkse Pols-stokdag in Polsbroekerdam gestreden om de Triangel Cup. Het echte vuurwerk kwam deze dag grotendeels van de Jongenscategorie.
Gerwin Kastelein uit Zegveld wist 16.09m in de voorronde te springen, waarna alles en iedereen zich stuk beet op deze afstand. Kastelein springt zaterdag zijn allereerste thuiswedstrijd. De splinternieuwe vereniging uit Zegveld zal dan haar eerste wedstrijd organiseren (14.30 uur). Bij de Damescategorie was Dymphie van Rooijen (Harmelen) de sterkste. In de Senioren categorie won Jaco de Groot (Kamerik) met 19.33 m. Bij de Junioren ging de winst naar Erwin Timmerarends (Montfoort).

Bron: Woerdense Courant 25 juni 2014

Dorp peilt animo vuurwerkvrije zone

Zegveld - Het Dorpsplatform peilt of in het dorp Zegveld behoefte is aan een vuurwerkvrije zone. Dat is een afgeperkt gebied, door de gemeente Woerden aangewezen, waar tijdens de jaarwisseling geen vuurwerk mag worden afgestoken. In de komende platformvergadering (dinsdag) werpt het platformbestuur de vraag op. Secretaris Paul Vonk van het Dorpsplatform: „Niet omdat op bepaalde plekken enorme overlast zou zijn. De burgemeester vertelde ons over de mogelijkheden. We gaan gewoon eens kijken of er behoefte aan is, bijvoorbeeld bij de bejaardenwoningen of het dorpscentrum." Of er bij gebleken behoefte inderdaad zo'n zone komt, is punt twee. „Hoe moet je dan handhaven?" vraagt Paul Vonk zich af.

'Groene' expositie op erf

ZEGVELD - Verstandelijk beperkte kunstenaars van Atelier De Schuur exposeren vandaag hun werk in Zegveld. De schilderijen met het thema 'groen' zijn van 10.00 tot 15.00 uur te bewonderen op het erf aan de Hoofdweg 140. Er zijn ook workshops en demonstraties en er is een markt waarop ondernemers uit het Groene Hart zich presenteren.

Bron: AD Woerden 21 juni 2014

Piet Bremmer onderscheiden

Piet Bremmer heeft een koninklijke onderscheiding ontvangen uit handen van burgemeester Victor Molkenboer. De Zegvelder krijgt is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau vanwege zijn rol bij brandweerkorps Zegveld. Bremmer was ook actief als bestuurslid bij Dorpsplatform Zegveld en als penningmeester voor de Jan de Bakkerschool. Sinds 2010 is de Zegvelder ook actief als diaken bij de Gereformeerde Gemeente in Woerden. Bremmer ontving het lintje gisteravond tijdens een bijeenkomst van het brandweerkorps.

HET ZEGVELD VAN... Rebecca de Boer

'Ik zou de bereikbaarheid graag willen verbeteren'
Wat vinden inwoners van Zegveld van hun dorp? Vandaag doet Rebecca de Boer haar zegje. Zaterdag doet ze met Buitenplaats De Blauwe Meije mee aan de Geluksroute 't Groene Hart.
Wat is uw favoriete plek in Zegveld?
„De kruising van de Meije en de Middenweg, daar woon ik. Als je daar van de weg het erf opkomt kom je in een mooie tuin met prachtige vergezichten."
Favoriete Zegvelder?
„Jeanne Nieuwendijk. Zij verzorgt de dagbesteding van het Thomashuis. Dat is ze gaan doen omdat het vervoer voor de dagbesteding niet meer vergoed wordt. Nu hebben zij dat zelf opgepakt, midden in het dorp."
Favoriete horecagelegenheid?
„Die van mijzelf natuurlijk. Wij zijn een dagzaak en als aan het einde van de middag de hekken dichtgaan, kunnen wij zelf op de houten ligstoelen zitten en genieten van de zonsondergang.
Irritant in Zegveld?
„Ik vind het minder fraai dat er weinig rekening wordt gehouden met ondernemers bij het ophogen van de wegen. De bereikbaarheid was de afgelopen jaren erg slecht en we werden matig geïnformeerd. Als het goed is gaat dit veranderen."
Als ik de baas zou zijn van Zegveld, dan...
„Zou ik zorgen dat kinderen veel leren over de geschiedenis van Zegveld en de Meije. Ook zou ik de bereikbaarheid, zowel over de weg als via de internetkabel, verbeteren. Er zitten hier steeds meer zelfstandige ondernemers. Voor hen is het essentieel dat de bereikbaarheid goed is."
Zaterdag doen jullie mee met de Geluksroute, wat houdt dit in?
„Door de crisis zijn mensen creatief geworden. Zaterdag is er een route langs diverse locaties in de regio zoals Alphen en Nieuwkoop om geluk op te doen en te delen."
Wat kunnen bezoekers bij jullie verwachten?
„Ze kunnen hier een aantal geluksmomenten ophalen. Er is een lezing over energie en er zijn diverse kunstenaars aan het werk. De combinatie tussen het kunstzinnige, welnessachtige en de natuur is hier te vinden."
(door Wessel van Houdt)

Bron: AD Woerden 19 juni 2014

Verken het bijzondere landschap van de Meije

ZEGVELD - Staatsbosbeheer organiseert donderdagavond 19 juni een natuurwandeling door de schraallanden van de Meije. Langs het riviertje de Meije, bij Zegveld, ligt een van de weinige grote stukken schraalgrasland van West-Nederland en een relict van eeuwenoud agrarisch gebruik. Dit gebied is nog voor een groot deel in de oorspronkelijke staat zoals de landerijen er ca. 100 a 150 jaar geleden uitgezien hebben. En nu is er de kans om op een speciale manier het eeuwenoude landschap van de Meije te verkennen en te ontdekken.
Groene Hart gidsen van Staatsbosbeheer maken met de deelnemers aan de wandeling een reis door de tijd. Wat is eigenlijk schraal en waarom noemt men ze zo? De gidsen onthullen het geheim. Bovendien zullen deelnemers ook merken waarom de schilders van de Haagse School deze omgeving zo boeiend vonden. Ook het huidige beheer komt aan bod. Startpunt is eetcafé de Halve Maan (18.45 uur) aan de Hazekade 20 in de Meije (Bodegraven). Parkeren kan bij de school aan de Hazekade. Aanmelden via www.groenehartcentrum.nl.

Stratenvoetbal

ZEGVELD - Het belooft zaterdag op de Beemd weer een drukte te worden bij het jaarlijkse stratenvoetbal. Meer dan 400 deelnemers hebben zich al ingeschreven. In de ochtenduren strijden 18 Zegveldse jeugdstraat-teams om de hoogste eer. Vroeg in de middag startten de 32 gemengde teams om de Straattrofee en de jeugd kan zich uitleven vanaf de penaltystip op de beste Siveokeepers.

Koningstrio WVW met klik

WOERDEN - Het koningstrio van de 61ste Woerdense Vakantieweek (22 t/m 30 augustus) is bekend. Jeugd-koningin Enya Rutte wordt tijdens deze feestweek geflankeerd door twee Zegveldse hofdames Charlotte Nap en Corina Vink. Dat is voor het eerst volgens beide dames, uniek.
Corina en Enya solliciteerden al voor de derde keer, Charlotte voor de tweede keer. "Dit jaar voor het eerst bewust voor jeugdkoningin want daar moet je 18 jaar voor zijn," aldus Enya. De dames zullen een drukke tijd tegemoet gaan, maar daar zien ze niet tegenop. Juni is de maand van de voorbereidingen. Zoals het kiezen van stof voor de jurken en bijpassende schoenen waarover ze helemaal niets mogen vertellen en dat is best lastig. "Het moet geheim blijven tot de opening, pas dan zijn de jurken voor het eerst te zien." Ze leven al helemaal toe naar de week en worden voorgesteld aan de ruim 100 vrijwilligers die dit jaar allemaal nieuwe shirts krijgen. Wel weer rood maar dan mooi getailleerd. De week zelf zal vooral druk worden, denken ze. "Ik wil er van tevoren niet teveel van verwachten," zegt Corina, "want dan valt het misschien tegen als het regent." Ook Charlotte heeft niet echt verwachtingen: "Ik laat het lekker over me heen komen."
Of nou gaat om zumbalessen volgen, saxofoon spelen of theeleuten, dejeugdkoningin en haar hofdames kunnen het prima vinden met elkaar.
WOERDEN - Corina kende Charlotte en Enya al voordat ze als koningstrio aan elkaar gekoppeld werden en sinds ze gedrieën met elkaar optrekken klikt het enorm.
"We doen al veel dingen samen," vertelt Corina. "Zo gaan we speciaal voor de VakantieWeek twee keer per week naar de sportschool en doen daar Zumbalessen." Charlotte zit nog op tennis en Corina op zwemmen. "In Woerden kun je 17 diploma's halen en ik heb er 16, ik moet alleen nog waterpolo vaardigheden halen." Ze is verder nog actief bij de scouting waar ze leidinggeeft aan een groep van 11-16 jaar. Ook speelt ze saxofoon, net als Enya. Enya bij Harmonie De Vriendschap, Corina bij de Fanfare KNA in Zegveld. "En we kunnen ook rustig de hele middag op de bank zitten theeleuten hoor," voegt Charlotte eraan toe. Zij is net als Enya in afwachting van haar examenuitslag Havo die morgen bekend wordt. "Daarna ga ik naar de opleiding verloskunde." De zorgkant zit er bij Charlotte in. "Ik vind het werk wat anderen niet zien tijdens de Woerdense VakantieWeek vooral ook erg leuk, zoals de bezoekjes aan het ziekenhuis en verzorgingshuis." Enya gaat de lerarenopleiding maatschappijleer doen. "Hiermee kan ik lesgeven op Vmbo en Mbo." Corina zit in de tweede van het Grafisch Lyceum Utrecht. "Ik doe animatie en audiovisuele vormgeving." En alledrie hebben ze een baantje bij supermarkt of zalencentrum.
Even voorstellen
De koningin
WOERDEN - Voor de Woerdense Jeugdkoningin Enya Rutte (18) komt een meisjesdroom uit. "Het mooi zijn, overal naartoe gaan, het hele plaatje." Ze verwacht dat de Woerdense VakantieWeek in een roes voorbij zal gaan. "Ik denk dat ik achteraf pas echt kan genieten van al onze belevenissen."
Hofdame
ZEGVELD - De Zegveldse Hofdame Charlotte Nap (17) bezoekt de Woerdense VakantieWeek vooral de laatste jaren. "Gezellig naar de familieavond met het hele gezin." Ze vindt saamhorigheid onwijs leuk. "Vooral dat je met elkaar iets kunt doen. Ieder jaar hoor ik alleen maar positieve verhalen over de week."
Hofdame
ZEGVELD - Corina Vink (18) uit Zegveld ziet de ultieme meisjesdroom in vervulling gaan. "Als ik vroeger riep dat ik ook Jeugdkoningin wilde worden, zei mijn moeder dat ik dan een brief naar de koningin moest sturen. Gelukkig weet ik nu wel beter," zegt ze lachend.

Tiener wint prijs met borduurstudio

ZEGVELD -Arjan Habben Jansen is gisteren uitgeroepen tot Bizz Talent Ondernemer van het Jaar. De 17-jarige Zegvelder won de titel met zijn eigen borduurstudio. Als opdracht voor zijn studie begon Arjan in februari Habbes Borduurstudio. Dit deed hij zo succesvol dat hij gisteren acht medestudenten versloeg tijdens het Bizz Talent Event in Utrecht.
Arjan Habben Jansen zit in het eerste jaar van de studie Commerciële Economie aan het MBO Utrecht. Hij volgt een MHBO-opleiding en kreeg zo de mogelijkheid om buiten zijn lessen om het BIZZ Talent Programma te volgen. De cursus, waarbij studenten een eigen bedrijf leren opstarten, wordt in samenwerking met de Utrechtse Ondernemers Academie gegeven. De Zegvelder mocht zelf weten wat voor onderneming hij ging beginnen.
"Ik wist niet echt wat ik wilde, maar mijn moeder is naaister dus samen kwamen we op het idee van een eigen borduurstudio" legt hij uit.
Arjan Habben Jansen naast de borduurmachine van zijn Habbes Borduurstudio.
Vanuit school kreeg Arjan begeleiding bij het ondernemerschap.
"Tijdens de lessen leer je stap voor stap wat erbij komt kijken. Zo kregen we hulp bij het schrijven van een ondernemersplan en het inschrijven bij de Kamer van Koophandel. Verder
vertelden ervaren ondernemers tijdens gastlessen hoe je dingen als marketing en netwerken aanpakt."
Investering
Om zijn zaak te kunnen beginnen, was er wel eerst een borduurmachine nodig. "Een grote investering, maar de vorige machine van mijn moeder was stuk gegaan dus ze wilde toch een nieuwe kopen", vertelt Arjan. De machine en bijbehorende software werden aangeschaft en Habbes Borduurstudio ging van start. "Met hulp van een vriend heb ik een eigen website
gebouwd en inmiddels heb ik zo'n twintig opdrachten gehad."
Deze opdrachten bestaan uit het borduren van namen op kraamcadeaus als tutpoppetjes, slabbetjes en handdoeken. "Maar ook voor bedrijven hebben we namen en logo's op bedrijfskleding geborduurd", vertelt de trotse Arjan.
"Ik doe de administratie en het contact met de klanten en mijn moeder verzorgt het borduurwerk." Maar ondertussen helpt ook de rest van het gezin mee. "Mijn oudste zus controleert of mijn mailtjes naar klanten goed geformuleerd zijn en mijn andere zus helpt me op de computer bij het maken van de bestanden voor geborduurde logo's op kleding."
Rijk
Echt rijk wordt Arjan nog niet van zijn onderneming. "De borduurmachine was erg duur dus het duurt nog wel even voor we die eruit hebben. Pas daarna kan ik mijn moeder salaris betalen."
Gisteren werd in Utrecht de slotbijeenkomst gehouden van het BIZZ Talent Programma. Negen studenten presenteerden hun eigen onderneming aan het publiek. Een jury en de aanwezigen bepaalden dat de Zegvelder zich BIZZ Talent Ondernemer van het Jaar 2014 mag noemen. Behalve deze titel, ontving Arjan een startkapitaal van 250 euro, een businesscourse en gratis publiciteit. "Dat startkapitaal kan ik mooi gebruiken om de borduurmachine verder af te betalen."
habbesborduurstudio.nl

Bron: Woerdense Courant 11 juni 2014

Recordbezoek boeren, mede door stormbaan
Open dag Campina populair uitje met Pinksteren

MEIJE/WOUBRUGGE l Bijna 70 melkkoeien, 22 kalfjes, 24 pinken, 54 lammetjes en ook nog kippen en geiten. Een greep uit het 'levende pretpark' van Hoeve Zorgvliet aan de Meije, gisteren deelnemer aan de Campina Open Boerderijdagen.
DANIËLLE VERWEIJ en JAN BELT
Bij zuiveïbedrijf Campina zijn ze trots op 'hun' boeren. De agrariërs op hun beurt vinden dat ze een prachtvak hebben. Dat wordt jaarlijks even gedeeld met een groeiend publiek. Zowel Bert Vergeer uit de (Bodegraafse) Meije als Arjo Hoogerbrugge uit Woubrugge verwelkomden gisteren een recordaantal bezoekers. Vergeer kreeg er bijna 1500 over de vloer, zijn collega zelfs ruim 1750.
Hoewel het veel tijd aan voorbereiding kost, doen boer Bert en boerin Mieke al voor de zesde keer mee aan de open dag. „Wij vinden het belangrijk dat bezoekers weten wat het leven op de boerderij inhoudt. En natuurlijk waar hun voedsel vandaan komt," vertelt Bert Vergeer. „Dat willen we dus graag laten zien. Bovendien gaat al onze melk naar Campina en helpen we dus graag dit merk neer te zetten. En de bron van alle merkproducten ligt hier, op de boerderij."
Ook kinderen Joris, Anne en Thijs hielpen volop mee. Bert: „Er moet veel aan de kant worden gezet om zo veel mensen te kunnen ontvangen. Gelukkig was de grote schuur, waar het springkussen staat, al op orde. Laatst vierden we hier ons 25-jarig huwelijk." Ook de stallen kregen een extra schoonmaakbeurt, nét als het erf. „Dat doen we sowieso regelmatig maar als je veel bezoekers krijgt, wil je het voor die datum toch mooi aan kant hebben." Campina geeft de boeren vooraf tips over hoe zij hun bezoek kunnen boeien. Bijvoorbeeld met een boerenstormbaan, nepkoeien melken, schminken, ravotten op hooibalen en een springkussen. „We zien vooral gezinnen op de open dag," zegt boerin Mieke. „Tweede pinksterdag is toch een familiedag en dit is een interessant uitje." Natuurlijk wordt er ook volop geproefd.
Niet bang
In de stal met pinken en kalfjes is het jongste grut in trek. „Dit kalfje is pas een paar daagjes oud," legt boerin Mieke uit aan de kleine Merel van der Krans uit Waddinxveen. „Ze heet Lies, alleen het nummer moet ik even nakijken," grapt de boer. Merel is niet bang voor het kalfje en aait het dier zachtjes.
Over twee weken gaat het jonge spul net als de oudere koeien ook het weiland in. „Het liefst maai ik twee keer het verse voorjaarsgras," verklaart Vergeer. „Dat is een mooie start als voer, straks in de winter."
Vergeer en zijn collega Arjo Hoogerbrugge hielden buienradar goed in de gaten, dit vanwege de voor later in de middag voorspelde zware buien. Die bleven tijdens de bezoekuren uit.
„Het weer zit gruwelijk mee," constateert de Woubrugse boer wanneer de laatste gasten weg zijn. Hijzelf is nog tot 22.00 uur aan het werk en voor de dag erna gaat de wekker op 06.00 uur.
Geen punt, zegt de tweede generatie Hoogerbrugge aan de Zwetweg. „Het gaat nu heel lekker, we fokken mooie koeien." Met als bekroning dat de 40-jarige boer eind deze maand met een dier naar de keuring Nationale Rundvee Manifestatie in Zwolle mag. Met Pinksteren willen hij en 17 vrijwilligers het bezoek 'gewoon een leuke dag bezorgen.'
Dat is prima gelukt. Mede dankzij de stormbaan die Campina bedacht. „De bedoeling was iets meer oudere jeugd te trekken. Ikzelf heb daarom nog een glijbaan van strobalen gemaakt en we hadden een populaire hamburger- en ijstent."
Volgend jaar doet Hoogerbrugge graag voor de vierde keer mee."

100.000 LITER
Speech van oud-wethouder
Arjo Hoogerbrugge kreeg gisteren de credits voor zijn koeien Janna 84 en Hendrika 10. Beide bereikten de mijlpaal van 100.000 liter gegeven melk. Tot de sprekers behoorde Antoon Kea. Hij zwaaide onlangs af als wethouder van Kaag en Braassem, maar is nog wel districtsvoorzitter van Campina. Janna en Hendrika zijn de zevende en achtste koe die bij Hoogerbrugge de 100.000 liter aantikken. „Door betere Leefomstandigheden en voeding is dat tegenwoordig makkelijker. Dieren worden ouder," erkent Hoogerbrugge. Geen enkele bezoeker maakte een selfie met de topkoeien. „Zou leuk zijn geweest," lachte de eigenaar.

Proef met buurtbus op zaterdag door Zegveld blijkt flop

JAN BELT
De buurtbus rijdt voorlopig niet meer door Zegveld, Woerden, Driebruggen en Waarder. Dit hebben Vereniging Buurtbus de Meije, vervoerder Arriva en de provincie Zuid-Holland bepaald na een proef van drie maanden waarin de bus nauwelijks reizigers trok. Alleen het begin was hoopvol, zegt voorzitter Anneke Graman Quint van de buurtbus. Precieze cijfers van de begin deze maand gestopte proef heeft ze niet, maar het beeld was volgens Graman Quint wel duidelijk. Zeker op zaterdagmiddag hoefden de vrijwillige chauffeurs er niet op te rekenen dat veel volk instapte. Een goede verklaring heeft ze daarvoor niet. „Ik ben Zegveldse, in de maanden voor de proef werd gezegd dat er behoefte zou zijn aan ritten op zaterdag. Daarvan was mij in mijn 25 jaar bij de buurtbus eerlijk gezegd weinig gebleken. Ik denk dat een lobby van Woerdense ondernemers en het dorpsplatform Zegveld een rol heeft gespeeld."
Secretaris Paul Vonk benadrukt dat het dorpsplatform niet de voornaamste bepleiter was van de proef. „Het kwam meer vanuit de politiek en van ondernemers in Woerden. Misschien is drie maanden ook wat kort om conclusies te kunnen trekken." Graman Quint verhult niet dat het ook lastig was chauffeurs te vinden voor de ritten.

Bron: AD Woerden 10 juni 2014

Nieuwe huizen in dorp niet snel naar 'import'

ZEGVELD - De woningbouw aan weerszijden van dé Hoofdweg in Zegveld zal niet snel door 'import' van buiten het dorp worden bezet.
Dat blijkt uit cijfers van de lokale woningmarkt. Belangrijk is volgens het gemeentebestuur van Woerden wél dat gemiddeld tien huizen per jaar op de markt worden gebracht. Voor twee terreinen aan de Hoofdweg zijn nieuwbouwplannen.
Aan de Milandweg maken een kaasopslag en het tennispark plaats voor woningen. In de hoek bij de Nieuwstraat is op de plek Van een constructiebedrijf en een kaasverwerker ruimte voor nieuwbouw. De Woerdense raad wilde wel meer zekerheid dat die huizen ook echt aan het dorp zelf ten goede komt en niet wordt 'ingenomen' door woningzoekenden van buitenaf.
Dat risico is klein, denken b en w. Er is jarenlang bijna niets gebouwd. Uit het onderzoek blijkt dat veel woningzoekenden een huis met een tuin willen en geen appartement. Bovendien zoeken relatief veel mensen naar een huis tot ongeveer drie ton. Een kwart van de woningzoekenden zoekt een huis boven de 3,5 ton. Met kleine beetjes nieuwbouw kan aan die vraag worden voldaan, aldus het college. Zo komen ook door verhuizingen ook weer goedkopere woningen op de markt.

Bron: AD Woerden 6 juni 2014 

Stoof Tweewielers: Al meer dan 50 jaar een begrip

ZEGVELD - Voor goed advies bij aanschaf van een fiets, klantgerichte service, een professionele werkplaats en haal- en brengservice moet u bij Stoof Tweewielers zijn.
Niet alleen in Zegveld is deze fietsspecialist al meer dan 50 jaar een begrip, maar ook ver daarbuiten. Het brede aanbod in elektrische fietsen, stadsfietsen en recreatiefietsen maakt het lastig om de juiste keuze te maken.
Stoof Tweewielers is gespecialiseerd in deze fietsen. Door de brede collectie en hoogwaardige kwaliteit is er altijd wel een fiets die perfect bij uw eisen en verwachtingen past. Bij de aanschaf van een elektrische fiets spelen veel aspecten een rol. Denk hierbij aan de plaats van de motor, de inhoud van de accu en het type systeem dat bij u moet passen.
De medewerkers van Stoof Tweewielers hebben een speciale training gevolgd waardoor u verzekerd bent van uitstekend advies. Uiteraard kunt u voordat u tot aanschaf overgaat altijd een proefrit maken. Alleen dan bent u verzekerd van de juiste keuze. Na aanschaf kunt u natuurlijk ook voor service terecht bij de professionele werkplaats.
www.stoof2wielers.nl

Zestig jaar getrouwd!

ZEGVELD - Burgemeester Molkenboer feliciteerde woensdag de familie Verhage-Hellingwerf met het 60-jarig huwelijksfeest. Dit diamanten bruidspaar werd in hun woonplaats Zegveld in het zonnetje gezet door de burgervader.

Jonge ondernemer

ZEGVELD-De 16-jarige Arjan Habben uit Zegveld heeft in het BiZZ Talent Programma zijn eigen bedrijf gestart: een borduurstudio. Met zijn onderneming dingt hij volgende week mee naar de titel 'BIZZ Talent ondernemer van het jaar'. 

Bron: Woerdense Courant 4 juni 2014
Pin It