7.30 uur vlaggen uit

8.00 uur klokken luiden

8.25 uur rondgang door het dorp
Muziekvereniging "Kunst na Arbeid" vertrekt vanaf de Milandhof voor een korte rondgang door het dorp. Op de parkeerplaats naast de Pionier sluiten de schoolkinderen aan. Alle kinderen uit Zegveld en De Meije worden uitgenodigd om in de optocht mee te lopen.

8.45 uur Aubade
Voor de Milandhof is de aubade voor de kinderen en de inwoners. De tekst van de liederen wordt ter plaatse uitgedeeld, zodat iedereen kan meezingen. Alle Zegvelders die een koninklijke onderscheiding dragen, of dit jaar hebben gekregen, worden uitgenodigd om bij de aubade op het 'bordes' te staan.

9.30 uur theatervoorstelling - groep 1 t/m 5
Theater Fantast met 'Piraat gestrand'.
Midden in een zonnige zee ligt Waterland. Het is een prachtig, onbewoond eiland. Alhoewel... onbewoond?
Piraat gestrand is een wervelende, humorvolle voorstelling voor echte zeeschuimers! Deze voorstelling zit vol met aanstekelijke liedjes. Ook zitten er enkele goochel-acts in de voorstelling, uiteraard in 'Piraten stijl'. Naast een echt piratenschip vinden we een kasteel en een levensgrote palmboom in het decor. Onze piraat zal de hulp van de kinderen in de zaal regelmatig nodig hebben, interactie verzekerd!
Kindertheater voorstelling van een uur, vol met zeeschuimers, aanstekelijke muziek, interactie en grappige grote poppen.

9.30 uur escaperoom - groep 6 t/m 8
De verjaardagscadeaudief heeft de afgelopen tijd weer flink toegeslagen bij veschillende gezinnen. De cadeautjes worden steeds meegenomen. Jullie gaan op onderzoek uit. Tot die tijd is het cadeautje vergrendeld, zodat de dief dit cadeau niet kan openen. Door flink te puzzelen kun je erachter komen hoe je dit geheime pakket kunt openen.
Doe je mee? Verzamelen in De Tapperij.

10.30 uur (fiets)puzzeltocht
De Oranjevereniging heeft een (fiets)puzzeltocht uitgezet binnen de dorpsgrenzen van ons mooie Zegveld. We hebben ook dit jaar weer geprobeerd voor alle leeftijden een mooie puzzeltocht uit te zetten. U kunt tussen 10.30 en 11.30 uur de route ophalen. De start van de tocht is bij de Milandhof. Vertrek op tijd zodat u niets mist van de rest van het programma. Inschrijfgeld: Tot en met groep 8 van de basisschool € 2,00.
Vanaf de eerste klas van de middelbare school € 3,00. Prijzen naar deelname. Het antwoordformulier kunt u dezelfde dag tot 18.00 uur inleveren bij Daniëlle van Elk, op Berkenlaan 22, 3474 KA Zegveld.

13.30 uur Zegvelds zeskamp
Zeskamp in een nieuw jasje. Zes teams strijden om de trofee en de eeuwige roem. Is uw team het sterkst, snelst, meest intelligent en kunnen jullie goed samenwerken? Kom dan naar de sporthal voor deze gezellige en uitdagende middag. In 3 rondes van elk 6 spellen laten de teams zich van hun beste kant zien. Het Zegvelds zeskamp is zo bedacht dat deelname vanaf 4 jaar mogelijk is. Van alle deelnemende teams, worden uiteindelijk 6 grote, gelijke teams gevormd. U kunt ook gewoon meedoen als u geen eigen team heeft! U wordt dan individueel ingedeeld bij één van de 6 grote teams.
Wij hopen u allen te zien tijdens deze leuke middag, voor jong en oud en wie weet kunt u zich de eerste winnaar van het Zegveldse zeskamp noemen, met uw team.

16.00 uur optreden Boreftse zangers
Dit jaar komen de Boreftse zangers optreden in de sporthal.
Het koor bestaat uit 56 zangers en zangeresssen en 8 muzikanten. De muzikanten bespelen o.a. acceordeon, basgitaar, drum, piano en de elektrische mandoline.
Ze hebben een uitgebreid repertoire, bestaande uit shanty liederen, Oud Hollandse nummers en Nederlandstalige muziek.
Ze hebben een mooi programma in elkaar gezet voor Koningsdag en zien er naar uit om voor u op te treden.
Zien we u op 16.00 uur in de sporthal?

Pin It