Oranje vereniging vier 75 jarig bestaan

ZEGVELD - Zaterdag 8 november 2008 komt bij de Oranjevereniging Zegveld in de boeken te staan als een zeer geslaagde en gezellige feestdag. Het was een dag voor jong en oud.

's Middags om 14.00 uur werd er met de kinderen ballonnen opgelaten, daarmee waren de festiviteiten officieel geopend. Vervolgens kon men de gehele middag oude herinneringen ophalen bij de fotopresentatie, diavoorstelling en oude films bekijken. Ook was er voor een ieder een portie poffertjes af te halen bij de poffertjes bakker. Want wie jarig is trakteert: zegt de Oranjeclub van Zegveld. De Zegveldse bevolking heeft hier in groten getale gebruik van gemaakt.

Ook de zaterdagavond was een zeer ouderwets gezellige feestavond. Om 19.30 startte deze avond met een toneelstuk waarbij de zaal goed gevuld was en we konden kijken naar een zeer lachwekkend toneelstuk, genoemd ‘ Kamer 13 ‘.

Na afloop van dit toneelstuk werd een bom volle zaal de sfeer er goed in gehouden door het zeemanskoor Bravour. Wie hier geen behoefte aan had kon zich weer of opnieuw vermaken met het bekijken van foto’s en oude films. Waar door vele gebruik van werd gemaakt. Kortom een drukke en gezellige dag.

75jaarCOV

 

Pin It