D.V. zaterdag 18 april organiseert het Jeugdwerk van de Hervormde Gemeente weer een verkoopdag.
De opbrengst is voor het hieronder genoemde doel.
Op D.V. zaterdag 4 april komen we langs om goed verkoopbare spullen bij u op te halen. (U begrijpt dat het niet de bedoeling is dat wij voor u naar de gemeentewerf rijden om grof vuil weg te brengen.)

De actie
De hervormde wijkgemeente van de Martinikerk in Groningen wil graag het Evangelie doorgeven in deze stad. In de Korrewegwijk zijn tientallen gemeenteleden onder leiding van evangelist Jan Waanders actief in het evangelisatiewerk. Kinderclub, inloopmorgens, maaltijdavonden, sportevangelisatieweek: 'Het Pand', de naam waaronder deze activiteiten plaatsvinden, is daar een begrip.
De gemeente richt zich in de komende tijd ook op het centrum van de stad, waar de Martinikerk (met de beroemde Martinitoren) staat. De Martinikerk is ook een begrip in Groningen, maar wat daar 's zondags gebeurt is bij velen onbekend. Jan Waanders zal de gemeenteleden toerusten om in de eigen omgeving te getuigen van Jezus Christus. Opdat het Evangelie ook buiten de kerkmuren verspreid wordt.
Geeft u om de inwoners van Groningen? Steun dan dit missionaire werk!

Taartenactie 2009 - Zegveld helpt Groningen
Ook dit jaar willen we weer een taartenactie organiseren. Net als de rommelmarkt is bestemd voor het project "Meer dan de martini" van de IZB, zie boven.

D.V. 6 april komen we langs om de bestelling op te halen.
D.V. 11 april wordt de bestelling afgeleverd.
Wilt u bij het bestellen betalen?
U kunt bestellen:
Appeltaart Ø 20 cm - Per stuk €5,00 - 2 voor € 9,50
Boterkoek Ø 20 cm - per stuk € 4,00 - 2 voor € 7,50
Walnoot-karameltaart - per stuk € 5,50 - 2 voor € 9,50
Paasstol 450 gram, Met 100% amandelspijs, krenten, rozijnen en noten per stuk € 3,50 - 2 voor € 6,50
Voor meer informatie: tel. 691530 of 752883

Pin It