Vakantie Bijbel Week in de herfstvakantie

Over een aantal weken is het alweer herfstvakantie (18 t/m 24 oktober). Ook dit jaar wordt er een Vakantie Bijbel Week georganiseerd. Zit je op de basisschool in groep 3 t/m 8, dan ben je op maandag-, dinsdag-, donderdag-, en vrijdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur welkom in De Voorhof, Hoofdweg 48. We gaan knutselen, zingen, een spel spelen, luisteren naar (Bijbel)verhalen en nog veel meer. Op zaterdagavond is het van 19.00 tot 21.00 uur en dan mag je familie en andere belangstellenden meenemen. Op zondagochtend wordt de week afgesloten in een dienst in de kerk.

Begin oktober ontvang je een persoonlijke uitnodiging in de brievenbus. Uitnodiging gemist of per ongeluk niet ontvangen? Kom dan toch naar De Voorhof, want je bent van harte welkom! Wil je meer informatie of wil je zien wat we in voorgaande jaren zoal gedaan hebben? Neem dan een kijkje op de website http://www.vbwzegveld.nl/.

Misschien wilt u het Vakantie Bijbel Werk financieel steunen? Dat kan. Maak uw gift over op rekeningnummer 3419.05.372 van de Rabobank.

 

Pin It