UITNODIGING


Eind oktober start er in Zegveld opnieuw een serie van 6 thema-avonden. Daarin denken we op een ontspannen manier na over verschillende maatschappelijke vragen (opkomst islam, evolutie, Jodenhaat, occulte ontwikkelingen). Ook aan levensvragen besteden we aandacht (zin van het leven, waar is God, engelen en demonen, de hemel, wat brengt ons de toekomst, enz.). We kijken wat de Bijbel daarover zegt. Ook vergelijken we wereldgodsdiensten. Deelnemers kunnen zelf ook soortgelijke onderwerpen aandragen.

We komen bijeen bij één van de deelnemers thuis. Vanzelfsprekend in overleg. Dat geldt ook voor het kiezen van datums. Aan de thema-avonden zijn géén kosten verbonden. Iedereen uit Zegveld kan deelnemen. Een vooropleiding is niet nodig.
U bent geen prater? Geeft niets. Doe gewoon mee en hoor het allemaal eens aan! Laat u zelfverrassen! U steekt er zeker wat van op!

Dus: bent u een beetje nieuwsgierig en neemt u geen genoegen met goedkope antwoorden: meldt u dan vrijblijvend aan: mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.), bel (6917 72), of stuur een briefje met uw naam en adres naar Broeksloot 67. Ook als u eerst nog wat meer informatie wilt. Gewoon doen, zou ik zeggen!
Hartelijk welkom!
Maurits Schouten (ouderling Hervormde Gemeente)

Pin It