Gastouderbureau Triangel is op zoek naar een erkende gastouder. Wanneer u in bezit bent van  een diploma op minimaal mbo 2 niveau helpende zorg en welzijn, kunt u ook reageren. De gastouder is nodig  in verband met een zwangerschapsverlof van de huidige gastouder. Het zwangerschapsverlof zal ongeveer half mei ingaan en duren tot ongeveer half september. De opvang is nodig in Zegveld.
Er zijn drie gezinnen die graag een vervangende gastouder willen voor deze periode. Heeft u interesse in de opvang voor meerdere gezinnen, laat ons dit weten. Dit geldt ook wanneer u interesse heeft in de opvang van een gezin.

Een gezin zoekt een gastouder voor de dinsdag en donderdag van 7.15 tot 16.45 uur voor een meisje van bijna 3 jaar.

Een gezin zoekt een gastouder voor op maandag en dinsdag na de schooltijd, op dinsdag voor de schooltijd tot 17.45 uur, voor een jongen van  bijna 6 jaar. Hij gaat naar de Jorai school.

Een gezin heeft een jongen van bijna 3 jaar en een jongen van 5  ½  jaar. Zij zoeken op maandag na de schooltijd opvang voor de oudste jongen, op dinsdag  en donderdag voor beide kinderen van ongeveer  8.00-17.30 uur. De oudste gaat naar de Jorai school.

Heeft u interesse of wilt u meer weten , laat ons dit weten. U kunt dit mailen aan gastouderbureau@kinderopvangtriangel. nl of bellen naar 0348-757100

Pin It