Beste heer, mevrouw,

Graag wil ik u wijzen op de site http://www.ikbenwoerden.nl/. Op deze site kunt u bezuinigingssuggesties voor de gemeente Woerden inbrengen, u kunt op suggesties van anderen reageren en stemmen op uw favoriet. Dit alles kan nog tot 22 maart!

De gemeente wil met deze site het gesprek over de nodige bezuinigingen stimuleren. We wilen u dan ook van harte uitnodigen om mee te praten. In twee weken tijd zijn al meer dan 250 bezuinigingssuggesties op de www.ikbenwoerden.nl samengebracht. Na 22 maart gaat de gemeente met alle ingebrachte suggesties aan de slag.

Als betrokkene bij uw dorp of wijk heeft u wellicht wel een goede suggestie of een kanttekening? Kijk regelmatig op de site en reageer vanuit uw ervaring op ingediende bezuinigngssuggesties. U kunt ons ook op twitter volgen. Alle door inwoners ingebrachte suggesties worden ook via twitter bekendgemaakt.

klik hier voor de site:   http://ikbenwoerden.nl/
klik hier voor twitter:   http://twitter.com/#ikbenwoerden


Met vriendelijke groet,

Carla Dupont
Communicatie gemeente Woerden
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

P.s.
Stuur deze mail zoveel mogelijk door naar anderen, waarvan u weet dat ook zij betrokken zijn bij de gemeente.
Wilt u reageren op deze mail? Stuur dan uw reactie bij voorkeur naar het centrale e-mailadres rond deze actie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Pin It