Rabobank wordt jeugdsponsor van Siveo

 

Op zaterdag 14 mei is Rabobank Rijn en Veenstromen officieel jeugdsponsor geworden van Siveo in Zegveld. Dit gebeurde onder toeziend oog van een honderdtal jeugdspelers die te gast waren  bij  het eerste Rabobank Jeugdtoernooi  dat de komende drie jaren onder deze naam wordt georganiseerd.
Kantoordirecteur Ruud Kwakkenbos (Rabobank) en voorzitter Rikkert Versluis (Siveo) maakte de overeenkomst formeel met een handtekening en een handdruk. De Rabobank is hiermee als sponsor verbonden aan alle jeugdelftallen. Na deze plichtpleging kon Ruud gelijk door met de prijsuitreikingen van het toernooi.  Hij was overigens niet met lege handen gekomen want alle deelnemers kregen een sportieve sleutelhanger mee naar huis.

,,De Rabobank investeert in lokaal talent, vooral in de kleine kernen en onderstreept dit bij een club als Siveo. De komende drie jaar stellen we een fonds beschikbaar dat kan worden gebruikt voor de algehele ontwikkeling van het jeugdvoetbal.” geeft Ruud Kwakkenbos aan.  Het fonds zal o.a. worden gebruikt voor het bekostigen van trainingsmateriaal, de aankleding van elftallen en opleiding van trainers, scheidsrechters en coaches.
Behalve dit  fonds worden volgend seizoen alle jeugdtrainers in een nieuw tenue gestoken, zodat zij er netjes en herkenbaar bij lopen tijdens de trainingen. Dit is een belangrijk gebaar naar deze groep vrijwilligers die veel tijd en energie steken om de jeugd plezierig te laten voetballen en vaak zelf ook nog jeugdspeler zijn.
,, Al vele jaren hebben we een goede band met elkaar, die recentelijk nog resulteerde in de aanschaf van een AED en het maken van het 50 jarig jubileumboek.” licht Rikkert Versluis toe. ,, We zijn erg blij dat de Rabobank helpt bij het investeren in de jeugd en ons in staat stelt om, als vereniging in een kleine kern, zaken te realiseren die normaal gesproken moeilijk zijn.”
De komende tijd zal de naam Rabobank dus vaak te zien zijn bij de jeugd en iedereen is uiteraard van harte welkom op de Beemd om te zien hoe dat eruit ziet!

Pin It