GOEDE DOELEN DAG op DV zaterdag 19 november


Op DV zaterdag 19 november zal het van 10.00 tot 15.00 uur weer Goede Doelen Dag zijn in de Voorhof. Het belooft een gezellige dag te worden, waarvoor wij jong en oud, van harte uitnodigen. Kom lekker winkelen en/of koffie drinken met gratis gebak! Wilt u heel lang blijven, geen enkel bezwaar want ook daar hebben wij op gerekend. Er staan diverse soorten soep en broodjes klaar.

Breng een grote tas mee, want de Smulhof staat vol met lekkere dingen zoals: biest, smoort, jan-in-zak, gebak, oliebollen, stroopwafels, jam, salades, rookworst, kaas, fruit, snoep, verse noten en diverse soorten brood- en cakemixen van korenmolen De Windotter. In de Creahof vindt u prachtige handgemaakte bloemstukken en een grote collectie sierraden, tassen, riemen, sjaals enz. In de Cadeauhof is van alles te koop: speelgoed, lingerie, CD’s, (foto)kaarten, kerstkaarten, postzegels. Ook kunt u daar heerlijk snuffelen in nieuwe en 2e hands boeken èn heeft u een boek te repareren, er is een boekbinder die daar wel raad mee weet. In de Kniphof wordt u door ervaren kapsters geknipt en in de plantenhoek staan fleurige plantjes, om het thuis gezellig te maken. Terwijl u winkelt, ontfermen de autowassers zich over uw auto.

Voor jong en oud zijn er leuke dingen te doen, waarbij mooie prijzen te winnen zijn. Om 12.00 en om 14.00 uur hopen we een veiling te houden, naast goederen zullen er ook weer diensten geveild worden.

Wij zien uit naar een fijne dag waarop we samen weer een mooi bedrag bij elkaar hopen te brengen voor onze naaste in nood.
Tot ziens namens de GDD-commissie!
Nel Bos, Teuna de Heer en Emmy van Ingen

Pin It