Groene Hartstocht fietstourblauweMeije

Meer dan 250 activiteiten in het Groene Hart
Naar verwachting wordt de Maand van het Groene Hart, net als vorig jaar,  een groot spektakel. Ook Free Heart Organisatiebureau in de Meije  doet mee. Vanaf 17 maart start de Groene Hartstocht fietstour vanuit fiets stad Woerden langs de Meije en Bodegraven.
In de Maand van het Groene Hart worden er in totaal meer dan 250 grote en kleine evenementen georganiseerd.
U meld zich aan bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .Vanaf Café Victoria in Woerden kunt u starten om 10.00 uur staat de koffie/thee en een route voor u paraat. Indien u gebruik maakt van de boeren zuivel lunch deze staat klaar vanaf 12.00 uur in De Blauwe Meije. Tevens brengt u een bezoek aan het enige veenweide innovatiecentrum.
Kosten voor de Groen Hartstocht fietstour zijn 5,00 euro p.p. exclusief boerenland lunch, 12,50 euro p.p. inclusief
Tevens heeft locatie De Blauwe Meije fraaie verkoop exposities van diverse kunstenaars in de beeldentuin en expositie ruimten.

Vier thema’s
Met de vier thema’s Sportief & Actief, Culinair, Cultuur en Natuur, is er voor elk wat wils in de Maand van het Groene Hart. De activiteiten vinden plaats van Leerdam tot Krimpen aan den IJssel en van Loosdrecht tot Nieuwkoop. Op de speciale evenementenwebsite maand.groenehart.nl (zonder www!) staan alle activiteiten per categorie en op datum vermeld.

Pin It