Buitenschoolse Opvang voor kinderen in Zegveld en de Meije

 

BSO Bengels Zegveld is er vanaf 20 augustus voor kinderen van 4 t/m 12 jaar van de Joraischool in Zegveld en de Milandschool in de Meije. De Buitenschoolse Opvang is gevestigd in het centrum van Zegveld tegenover de winkels in de Milandhof. Hier gaan wij in een eigentijdse ruimte Buitenschoolse Opvang bieden. De kinderen kunnen ook gebruik maken van de buitenruimte waar zij lekker kunnen spelen met buitenspeel-materialen. In de BSO zijn verschillende speel- en activiteitenhoeken: een rust-en leeshoek, een audiohoek en bijvoorbeeld een hoek om te spelen met constructiemateriaal. De pedagogisch medewerkers zorgen voor een afwisselend programma met voldoende ruimte voor rust en ontspanning. Kortom: een gezellige plek, waar veel mogelijk is!

De kinderen van de Joraischool worden opgehaald van school en lopen onder leiding van een van onze medewerkers naar de BSO Bengels Zegveld in de Milandhof. Grotere kinderen kunnen zelfstandig naar de BSO lopen of fietsen. De kinderen van de Milandschool in de Meije worden per taxi vervoerd naar de BSO Bengels Zegveld. Grotere kinderen kunnen zelfstandig op de fiets naar de BSO komen. Tijdens de schoolweken is het vervoer van school naar BSO Bengels Zegveld de eerste 6 maanden gratis!

De Buitenschoolse Opvang Bengels Zegveld is geopend op maandag, dinsdag en donderdag van 15.00 uur tot 18.30 uur. De tijden sluiten aan op de schooltijden van zowel de Joraischool als de Milandschool. Bij voldoende belangstelling zal op donderdagmiddag de BSO al vanaf 12 uur geopend zijn. Dit i.v.m. de schooltijden van de Joraischool van de onderbouw. De BSO is gedurende de schoolweken geopend. In de vakanties is er geen opvang in Zegveld, maar wel op de BSO Bengels Woerden of op BSO Sportlust Woerden. In principe brengt en haalt de ouder zelf zijn of haar kind naar de BSO locatie in de vakantie. Als dat niet mogelijk is, wordt dit met de pedagogisch medewerker van de locatie besproken en zoeken we samen naar een oplossing. In het uiterste geval kan taxivervoer geregeld worden. De extra kosten worden in rekening gebracht.

Voor meer informatie kunt u terecht op onze website www.kmnkindenco.nl of neemt u contact op met ons via telefoonnummer 030-6004750 of e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

U kunt uw kind makkelijk en snel vrijblijvend  aanmelden via onze website www.kmnkindenco.nl. In het menu rechts ‘direct naar’ kiest u voor ‘aanmelden kinderopvang’.

Pin It