Zaterdag 9 maart

In het kerkelijk wijkcentrum Het Baken in Woerden openen wij een expositie. Hiervoor zijn we druk bezig met het maken van schilderijen geïnspireerd op Bijbelse verhalen. Er komen meer dan 40 schilderijen te hangen en er zullen ook beelden te zien zijn. De expositie is 3 maanden te bezichtigen. We verzorgen een officiële opening met een drankje en hapje op 9 maart. Iedereen is welkom! Een officiële uitnodiging volgt nog.

Zaterdag 16 maart

We krijgen een 'eigen' eiland bij Buitenplaats de Blauwe Meije. Op het 'Thomaseiland' komt een permanente expositie waar u beelden uit ons atelier kunt bezichtigen. In het voorjaar gaan we het eiland opknappen en inrichten.
Op 16 maart wordt de eerste expositie feestelijk geopend. Naast beelden van dieren, huisjes en portretten, zal hier werk te zien zijn geïnspireerd op de Bijbelse verhalen. Ook voor deze expositie zullen we jullie nog een officiële uitnodiging geven.

Zaterdag 6 juli

Ook dit jaar houden we weer een Open Erf. Er zal dan een ambachtsmarkt zijn met allerlei kraampjes zijn. Over het hele erf zullen er kunstwerken worden geëxposeerd en ook deze keer zullen we het weer helemaal gezellig maken. Dit jaar hebben we gekozen voor het thema: 'Oud Holland'. De werkzaamheden in het atelier en de voorbereidingen voor onze exposities, kunt u volgen via de Facebooksite van Atelier de Schuur.

Pin It