Op zaterdag 23 februari a.s. is er in de grote zaal van “Concordia”aan het Kerkplein 7 in Woerden wederom een muziekavond.

40jaardisco

Het evenement is “40 jaar Disco” genoemd. Er zal die avond muziek uit de jaren 60 tot millennium worden gedraaid door DJ Peter die de muziek uit vervlogen jaren zelf heeft ervaren. Uiteraard kunnen verzoeknummers worden aangevraagd. In de naaste toekomst zullen ook bands worden uitgenodigd (16 maart)

 

Het is het vervolg op de avond van 19 januari die een absoluut succes is geworden. Ruim 150 bezoekers, terwijl op de helft was gerekend. Niets dan positieve reacties na afloop ook in de media. Van een reeks gezellige avonden in Concordia in het jaar 2013 waarbij gedacht wordt aan avonden met Blues / Salsa / Hollandse muziek / Single party's / Goud van Oud etc.

Gebleken is dat er in Woerden grote behoefte bestaat aan muziek uit vroeger tijden en niet alleen bij ouderen. Daarom zijn dergelijke feesten dan ook van 25 t/m 60/70 tot wie weet.

Zoals gezegd komen er ook Bluesavonden met band/ Salsavonden met workshop, Hollandse avonden met artiesten en natuurlijk ook Goud van Oud feesten zoals ze vroeger in Zegveld werden gehouden.

 

De zaal zal door allerlei aanpassingen wederom de sfeer van vroeger jaren weergeven. Met name licht en geluid, zullen een dominante rol spelen.

Om genoemde muziekstijlen te beluisteren, hoeft u in de toekomst niet ver meer te reizen.

Iedere maand of misschien wel week, een ander feest.

 

Het gaat de organisatie erom de bezoekers van het evenement een geweldige en enerverende avond te bezorgen waar nog lang op kan worden terug gekeken.

 

Kaarten voor de eerste avond zullen vanaf 1 februari a € 10,00 verkrijgbaar zijn in het gebouw Concordia. Zaal open om 19.30 uur.

 

Ook kunnen kaarten via het e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. worden besteld.

 

Het geheel zal worden georganiseerd door R & C Productions

 

Pin It