Leer overleven tijdens de Wilde Buiten Dagen in de Nieuwkoopse PlassenWildeBuitenDagen

Natuurmonumenten organiseert in april en mei weer Wilde Buiten Dagen. Tijdens deze lente-editie leren kinderen èn hun ouders alles wat je moet weten om in de natuur te kunnen overleven. De evenementen vinden plaats op verschillende data en op meer dan twintig locaties in het land. Op 28 april leer je in de Nieuwkoopse Plassen hoe je moet overleven in het wild.


Weet jij je weg in het wild?

Stel je voor: je bent verdwaald in het bos. Weet jij dan waar je kunt overnachten? En wat je kunt eten uit de natuur? Heb je wel eens insect geproefd? En hoe vind je de weg terug naar huis? Ontdek het tijdens de Wilde Buiten Dagen van Natuurmonumenten. Want daar draait alles om overleven in het wild.
Win een spannend weekend op een eiland met het hele gezin!
Doe de zo-fit-als-een-dier test en kom erachter of je fit genoeg bent om te overleven in de natuur. Je kunt een compleet verzorgd weekend winnen op eiland Tiengemeten, voor ’t hele gezin!
Vies worden mag
Tijdens de Wilde Buitendag vaar je naar een onbewoond eiland en loop je langs alle activiteiten via een route in de natuur. Dat parcours is door onze boswachters uitgezet. Zij zijn niet bang om vies te worden. Dus doe je overlevingskleren en je laarzen aan.
Help een dagje mee!
Heb je zin om een dagje mee te helpen tijdens de Wilde Buiten Dag? We zoeken nog begeleiders op 28 april. Meld je aan bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en meer informatie volgt.
Wie, waar en wanneer?
Voor wie:     Jongens en meisjes (4-12 jaar) en hun ouders (of begeleider).
Plaats:         Bezoekerscentrum Nieuwkoopse Plassen, Dorpsstraat 116 in Nieuwkoop
Data & tijd:  28 april op diverse tijdstippen
Kosten:        Kinderen 6 euro (leden) en 9 euro (niet-leden), volwassenen 3 euro (leden) en  4,5 euro (niet-leden)
Aanmelden:  Via www.natuurmonumenten.nl/wildebuitendagen
Tip:              Trek kleren aan die vies mogen worden!

Impressie Wilde Buiten Dag in de Nieuwkoopse Plassen
Bekijk voor een impressie van de Wilde Buiten Dag in de Nieuwkoopse Plassen dit filmpje:
http://youtu.be/KJklnRrPl_4

Pin It