Op zondag 29 september en woensdag 23 oktober zijn er weer de Wilde Buiten Dagen van Natuurmonumenten. Ook in de Nieuwkoopse Plassen! Jonge heksen en tovenaars tussen de 4 en 12 jaar leren hoe het is om midden in de natuur te toveren. Maak magische toverdrankjes, maak je eigen toverstaf, kook een vieze soep en snoep beestjes uit de natuur.  toveren1

Laat je betoveren door de natuur
Maak magische toverdrankjes, leer vliegen op een bezemsteel, ga op zoek naar de schuilplaats van heksen en zoek je eigen eten in de natuur. Doe mee met de super snelle vliegrace op een bezem en verander je zelf in een toffe tovenaar. Dat en nog veel meer doe je tijdens de Wilde Buiten Dagen van Natuurmonumenten. Deze zijn in samenwerking met Scouting Nieuwkoop georganiseerd.

Toverroute
Tijdens de Wilde Buitendag loop je een route langs alle activiteiten. Deze toverroutes zijn samen met heksen en tovenaars door onze boswachters uitgezet. Als je verkleed komt, is het nog leuker om de activiteiten te doen!Ltoveren2et op, het is nodig om je vooraf aanmelden via www.natuurmonumenten.nl/wildebuitendagen of bel met Bezoekerscentrum Nieuwkoopse Plassen via T (0172) 52 00 10. Je kunt ook op de website kijken voor alle verschillende vertrektijden van de Blauwjantje naar het tovereiland in de Nieuwkoopse Plassen.

Wilde Buitendagen
Natuurmonumenten organiseert drie keer per jaar de Wilde Buiten Dagen met iedere keer een ander thema. Kijk voor meer informatie op www.natuurmonumenten.nl/wildebuitendagen of meld je aan voor de nieuwsbrief. Dan word je automatisch op de hoogte gehouden van de Wilde Buiten Dagen en leuke activiteiten in de kindervakanties!

Pin It