Workshop ‘Creatieve Naaldkunst’ in Bezoekerscentrum Nieuwkoopse Plassen

EllyNederpeldOp 12 en 29 december geeft Elly Nederpeld een workshop ‘Creatieve naaldkunst’ in Bezoekerscentrum Nieuwkoopse Plassen. Elly is een van de zeven leden van de kunstenaarsgroep Treffend Textiel. De groep exposeert in de maand december in Bezoekerscentrum Nieuwkoopse Plassen.
Elly Nederpeld heeft zich toegelegd op vogelveren. Voor haar een regelmatige bron van inspiratie. Er zijn immers zoveel soorten vogels en dus ook vele kleuren en vormen veren. Soms om deze heel natuurgetrouw uit te beelden, of juist om er een abstracter werk van maken.
Workshop
Dit enthousiasme voor het onderwerp wil Elly Nederpeld graag delen. Zij geeft daarom tijdens de expositieperiode de workshop ‘Creatieve Naaldkunst’ met als thema veren. De veren brengt de kunstenares zelf mee. De prijs bedraagt voor leden van Natuurmonumenten € 25,- en voor niet-leden € 30,-. Deze prijs is inclusief de materialen en houten lijst.
Veel ervaring in het werken met naald en draad is niet vereist. Iedereen kan vast wel een naald vasthouden! Zeker dat je met een mooi werkstuk naar huis gaat!naaldkunst1
Wie, waar en wanneer?
Voor wie:    Volwassenen
Wanneer:   Donderdag 12 december en zondag 29 december
Tijd:          14.00 – 16.30 uur
Waar:        Bezoekerscentrum Nieuwkoopse Plassen, Dorpsstraat 116 2421 BC in Nieuwkoop
Extra:        Mocht er niet genoeg belangstelling zijn voor een bepaalde datum, dan worden de deelnemers gevraagd gezamenlijk deel te nemen op één van de twee genoemde data.
Meld je aan via www.natuurmonumenten.nl/bcnieuwkoopseplassen

Pin It