Stuur jouw kleurplaat naar boswachter John en win een ottertocht!

Je hebt het vast al gehoord: na bijna 40 jaar is de otter weer terug in de Nieuwkoopse Plassen! Vind je het leuk om met boswachter John Pietersen op zoek te gaan naar de sporen van de otter? Doe dan mee aan de kleurwedstrijd. Misschien win jij een vaartocht met de boswachter!otters

Thuis voor de otter
De boswachters van Natuurmonumenten zijn erg blij met de komst van de otter. Hij of zij is op eigen houtje helemaal vanuit Overijssel naar het Groene Hart gekomen. We werken er hard aan om te zorgen dat de otter zich thuis voelt in de Nieuwkoopse Plassen door het water schoon te houden en te zorgen dat hij voldoende schuilplaatsen en veilige oversteekplaatsen heeft.

Win een speurtocht met boswachter John!
Vind je het leuk om met boswachter John Pietersen op zoek te gaan naar de sporen van de otter? Doe dan snel mee aan de kleurwedstrijd. Kleur en knutsel de otter op zijn allermooist!

Download en print de kleurplaat op www.natuurmonumenten.nl/otterinnieuwkoop, doe hem in een envelop en stuur jouw otterknutselwerk vóór 31 maart naar:

Natuurmonumenten t.a.v. Boswachter John
Hollandsekade 23
3651 LS Woerdense Verlaat

Boswachter John kiest vijf winnaars uit die in mei met hem in de boot stappen voor een vaartocht op de Nieuwkoopse Plassen! Ook verloot John onder alle overige inzendingen vijf otterknuffels.

Blijf op de hoogte!
En wil je op de hoogte blijven van de otter en de uitslag? Like ons dan op Facebook en volg onze boswachters op twitter:
·         facebook.com/beleefdenieuwkoopseplassen
·         @BoswachterJohn
·         @NatuurMartijn
·         @NMjuriaan

Pin It