Workshop ‘Plantaardige Vormgeving’ in Bezoekerscentrum Nieuwkoopse Plassen

In het Bezoekerscentrum Nieuwkoopse Plassen van Natuurmonumenten exposeert Marion van der Veen met haar plantaardige composities.

Wil jij leren hoe zij te werk gaat? Lenteschaal

Meld je aan voor haar workshop op 22 maart! De werken zijn zowel vrij hangend als ingelijst, waarbij in sommige werken naast (gedroogd) plantaardig materiaal ook textiel is gebruikt. Het is een weerspiegeling van het gevoel en het wezen van Marion van der Veen. De kunstenares hoopt met haar werk het respect dat zij voor de plantenwereld heeft, over te brengen op de toeschouwer. Marion wil mensen inspireren en laten nadenken door het plantaardige op een andere manier te laten zien.

Workshop

Het enthousiasme voor plantaardige vormgeving brengt zij graag over op belangstellenden. Zij geeft daarom tijdens de expositieperiode in het Bezoekerscentrum Nieuwkoop op zaterdagmiddag 22 maart een workshop ‘Plantaardige Vormgeving’. De deelnemers kunnen met behulp van een speciale lijmtechniek een schaal voorzien van een plantaardige compositie. De vorm van de schaal is afhankelijk van de mogelijkheden van inkoop; het plantaardige materiaal is seizoengebonden. Zowel de schaal als het plantaardige materiaal brengt de kunstenares zelf mee en zijn in de prijs inbegrepen.

Inschrijving

Schrijf je zo snel mogelijk in voor de workshop via www.natuurmonumenten.nl/bcnieuwkoopseplassen.

Ervaring met vormgeving is niet vereist.

Wie, waar en wanneer?

Voor wie: Volwassenen

Wanneer: Zaterdag 22 maart van 13.30 tot 16.30 uur

Waar: Bezoekerscentrum Nieuwkoopse Plassen, Dorpsstraat 116, 2421BC in Nieuwkoop Prijs (incl. materialen): Leden € 28,- en voor niet-leden € 33,-

Aanmelden en informatie over bovenstaande activiteiten: www.natuurmonumenten.nl/bcnieuwkoopseplassen

Pin It