Kom kijken naar Performance and Exposure 2014!!!
Performance

Op vrijdag 28 maart wordt door KUVO en het Kalsbeek College al weer de 11de performance en expositie gehouden met kunstwerken van leerlingen van het Kalsbeek College in Woerden.

Over de catwalk met eigen ontwerpen
Eindexamenkandidaten van het Kalsbeek hebben voor deze performance wel 35 ontwerpen gemaakt. De ontwerpen zijn niet los te zien, maar zijn onderdeel van een interdisciplinaire presentatie op de catwalk. De ontwerpen zijn zo persoonlijk dat niemand deze beter zouden kunnen showen, dan de leerlingen zelf. Daarom zijn de leerlingen dan ook hun eigen modellen!

Praktische info
De performance begint op vrijdag 28 maart om 16.30 uur voor familie, vrienden en belangstellenden en duurt ongeveer een uur. Aansluitend is de Kunstexpositie met beeldende werken tot 19.00 uur geopend voor iedereen die geïnteresseerd is en nog feestelijk wil nagenieten van deze bijzondere jaarlijkse show.

De locatie
Dit jaar zal de performance plaatsvinden op een nieuwe en wel erg mooie locatie, namelijk in de evenementenlocatie ‘de Wagenschuur’ van de Boerinn in Kamerik. Wij en de leerlingen van het Kalsbeek College verheugen ons zeer om de werken op deze prachtige plek te presenteren.

Het adres van de locatie is:
De Boerinn
Mijzijde 6
3471 GM Kamerik

Organisatoren
De performance en de expositie worden georganiseerd door de sectie Kunst van het Kalsbeek College in samenwerking met de KUVO in Woerden. Uw redactie is van harte welkom om bij de performance aanwezig te zijn. Graag horen wij vooraf of u van deze uitnodiging gebruik wenst te maken. Jaarlijks worden tijdens de performance zeer professionele foto’s gemaakt, waarvan u desgewenst in een publicatie gebruik kunt maken.

Pin It