Samen met een groep medestudenten ben ik bezig met het maken van mijn afstudeerfilm waar ik dit jaar mijn studie mee zal afronden aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. De film wordt 15-20 minuten en speelt zich af op een boerderij in de jaren zeventig. In de film komt de broer van de boer, na jaren niets van zich hebben laten horen, terug op de boerderij en blijken de twee veel onopgeloste conflicten te hebben.

 

We zijn hiervoor nog op zoek naar onze hoofdlocatie, een nostalgische boerderij op het platteland waar we op het erf en misschien ook binnen een paar scènes mogen draaien. De boerderij mag niet te dicht bij een snelweg, spoor of vliegveld liggen (i.v.m. geluid) en mag niet te modern zijn (i.v.m. de tijdsgeest).

 

Tijdens onze zoektocht naar deze boerderij kwamen we steeds weer terecht bij Zegveld, waar de mooiste boerderijen van Nederland zouden moeten staan. Kent u misschien mensen die een boerderij bezitten die aan deze beschrijving voldoet en waarvan de bewoners het leuk zouden vinden om mee te werken? Helaas zijn we niet in staat een financiële compensatie te bieden, maar we kunnen wel DVD'tjes van de film en een plaatsje in onze aftiteling garanderen.
Meer gedetailleerde informatie is beschikbaar bij interesse.

Met vriendelijke groet,
Guus Schuijl
(+31)6 2930 63 40 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Pin It