Sunny Neeter exposeert met de titel “Structuur in de natuur”
in Bezoekerscentrum Nieuwkoopse Plassen

In Bezoekerscentrum Nieuwkoopse Plassen van Natuurmonumenten exposeert Sunny Neeter in oktober haar schilderijen met gemengde technieken. Hierbij is zij geïnspireerd door oude verweerde materialen en organische structuren uit verschillende culturen, die zij tijdens jarenlange verblijven in het buitenland en op haar vele reizen heeft gezien en gevoeld. De expositie met als titel “Structuur in de natuur” duurt van 6 oktober tot en met 2 november 2014. Sunny-Neeter
Vanuit de fascinatie voor het verweerde oppervlak en de daarin meegenomen invloeden zet Sunny Neeter historie om in een kleurrijk heden. Er ontstaan sporen van schoonheid en verval op het doek, getekend door de tijd waarachter hele geschiedenissen verborgen lijken te liggen.
De uitdaging ononderbroken te experimenteren met steeds weer verschillende materialen en technieken geven haar een groots gevoel van vrijheid. Zij neemt de ruimte om zich over te geven aan een ontdekkingsreis zonder grenzen. Daarbij zijn aardse materie en kosmische krachten een onuitput-telijke bron van inspiratie, die voortdurend verandering teweeg brengt in haar werk.
Eigen authentiek handschrift
De vrouwelijke vormen waar zij langdurig mee heeft gewerkt, komen af en toe nog als een vage sen-suele herinnering te voorschijn als in een droom. Door de combinatie van al deze elementen krijgt haar beeldtaal een geheel eigen authentiek handschrift.
Sunny Neeter heeft haar kunstopleiding in de Filippijnen gevolgd. In Nederland vond zij verdere ver-dieping in haar werk. Zij woont tegenwoordig in Amstelveen en werkt in Aalsmeer. Sunny is o.a. lid van Kunstenaarsvereniging Amstellandkunst Amstelveen (VAK).
Workshop
Op dinsdag 21 oktober geeft Sunny Neeter van 13.30 tot 16.00 uur een workshop ‘Schilderen met verschillende technieken’ in het Bezoekerscentrum Nieuwkoopse Plassen.
Data:           Expositie van 6 oktober tot en met 2 november 2014
                   Op dinsdag 21 oktober geeft Sunny Neeter van 13.30 – 14.00 uur een workshop ‘Schilderen met gemengde technieken’ in het bezoekerscentrum. 
Toegang:     De expositie is gratis te bezichtigen tijdens openingstijden en is via de trap bereikbaar.
                   Voor de workshop kunt u zich telefonisch opgeven (0172520010) of via de website www.natuurmonumenten.nl/bcnieuwkoopseplassen, waar u nadere informatie aantreft, waaronder de kosten.
Adres:         Bezoekerscentrum Nieuwkoopse Plassen, Dorpsstraat 116, 2421BC te Nieuwkoop

Pin It