Workshop ‘Schilderen met gemengde technieken’ in Bezoekerscentrum Nieuwkoopse Plassen
In het Bezoekerscentrum Nieuwkoopse Plassen van Natuurmonumenten exposeert beeldend kunstenares Sunny Neeter van 6 oktober tot en met 2 november met schilderijen in gemengde technieken onder de titel ‘Structuur in de natuur’. Op dinsdag 21 oktober geeft zij van 13.30 – 16.00 uur in de werkruimte een workshop ‘Schilderen met gemengde technieken’.
De deelnemers kunnen op een ontspannen manier hun eigen gevoelens en ideeën omzetten in kleuren. Er wordt gewerkt met acrylverf, pastel, stukjes papier, stof, et cetera. Tevens wordt gebruik gemaakt van gevonden materialen uit de natuur zoals boomschors, zand en gedroogde plantendelen.
Spannend creatief proces
Sunny: “Ik wil mensen leren hier op een speelse manier mee om te gaan en hun gevoel te ontwikkelen voor compositie en kleurgebruik. Het creëren van je eigen werkelijkheid en beleving, dat gevoel omzetten in kleuren, lijnen, vlakken, ritme en balans. Door deze zuivere manier van werken, ontstaat er ruimte voor een spannend creatief proces waarvan de uitkomst verrassend zal zijn.” 
De workshop is zowel voor beginners als gevorderden. Er is voldoende individuele aandacht en begeleiding om een ieder in zijn eigen ontdekkingstocht te ondersteunen. Na afloop wordt het werk gezamenlijk besproken.
Prijs en Aanmelding
De kosten voor deelname bedragen € 25 voor leden en € 30 voor niet-leden. Voor materiaal wordt gezorgd. Aan te raden is ‘oude’ kleren aan te trekken die ‘vies’ kunnen worden.
Belangstellenden gelieve zich zo snel mogelijk aan te melden via: www.natuurmonumenten.nl/bcnieuwkoopseplassen.
Wie, waar en wanneer?
Voor wie:    Volwassenen
Wanneer:    Dinsdagmiddag 21 oktober van 13.30 -16.00 uur             
Waar:         Bezoekerscentrum Nieuwkoopse Plassen, Dorpsstraat 116, 2421 BC te Nieuwkoop

Pin It