Vrijdag 28 november ondertekent wethouder Trudy Veninga, gemeente Nieuwkoop, een overeenkomst voor een heus strandpaviljoen. Het betreft het te ontwikkelen horecapaviljoen in het recreatiegebied Meijepark in Nieuwkoop. Met deze ondertekening wordt horecapaviljoen Strand Zomer een feit. Eigenaar Han Bruinink: “We hebben ontzettend veel zin om met het horecapaviljoen onze gasten het vakantiegevoel te geven op deze unieke prachtige plek aan het strand van Nieuwkoop.”

Het paviljoen in het Meijepark is seizoensgebonden. Dit betekent dat het paviljoen in maart / april wordt opgebouwd en vanaf 1 oktober weer wordt afgebroken. Fietsers, wandelaars en strandbezoekers kunnen in het paviljoen een lunch of diner nuttigen. ‘Natuurlijk met zoveel mogelijk echt Nieuwkoopse producten op het menu!,’ aldus Bruinink Ook vanaf het water is het paviljoen straks bereikbaar. Voor boten komen er aantal aanlegplaatsen bij het strand.

U bent van harte welkom bij deze ondertekening op locatie aanwezig te zijn. Na de ondertekening heeft u alle gelegenheid om vragen te stellen aan de exploitanten en de gemeente. Bovendien krijgt u na de ondertekening alvast een klein tipje van de sluier van de menukaart van Strand Zomer en kunt u als eerste zien hoe het paviljoen eruit gaat zien...

Informatie
Wanneer: 28 november
Hoe laat : 16.00 uur
Waar     : Meijepad 4 (nabij zandstrand Meijepark), Nieuwkoop*
* U kunt hier niet parkeren. U kunt uw auto parkeren in Nieuwkoop op het parkeerterrein bij Zuideinde 44c. Het Meijepad begint aan het Zuideinde tegenover nr. 89. Daarvandaan is het een kleine 10 minuten lopen naar de locatie. De locatie is ook met de fiets bereikbaar via het Meijepad.
In verband met de catering horen we graag of u bij de ondertekening aanwezig kunt zijn. Dit kunt u laten weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Pin It