UITNODIGING DORPSESSIE ZEGVELD WOONVISIE

4 februari 2015
Als gemeente streven we ernaar om mensen prettig te laten wonen. Dat doen wij niet alleen. Veel partijen op de lokale woningmarkt spelen daarbij een rol, zoals verhuurders, bouwers, makelaars, zorgpartijen, welzijnsorganisaties en bewoners. Graag nodigen wij al deze partijen uit om met elkaar te onderzoeken hoe we onze woningmarkt beter kunnen laten functioneren. Hiervoor organiseren wij dorps- en wijksessies. De resultaten van dit gesprek gebruikt het college als input voor de woonvisie.
Doel van de bijeenkomst:
•    Uw mening: wat maakt het wonen in Zegveld aantrekkelijk?
•    Verkennen van de kansen en mogelijkheden in nieuwbouw en de bestaande woningvoorraad. Dit op basis van de kenmerken van het dorp en de wensen van haar inwoners
Thema's:
•    Bestaande woningvoorraad:
o    Wat is er nu al aanwezig (en wat is er dus nog nodig).
o    Welke maatregelen zijn mogelijk, en gewenst, om de bestaande woningvoorraad toekomstbestendig te maken: geschikt en comfortabel.
•    Nieuwbouw: welke kansen zijn er voor het realiseren van nieuwbouw die antwoord geeft op de vraag, de wensen, van de inwoners.
•    Wonen-zorg: woonzorgvoorzieningen zijn er al en welke mogelijkheden zijn er voor zorg gerelateerde woningen en woonvormen.
Wat?            Gesprek over wonen in Zegveld
Waar?          De Milandhof, Middenweg 2,  Zegveld
Wanneer?     Dinsdag 4 februari 2015
Hoe laat?      19.30 – 21.30 uur
Aanmelden
U kunt zich tot uiterlijk 3 februari aanmelden bij Jolanda van Gulik, per e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Vragen?
Hebt u vragen over deze avond of over de woonvisie, neemt u dan contact op met Natalie Bink, per e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch via 14 0348.
We hopen op uw aanwezigheid bij deze bijeenkomst en zien er naar uit u daar te ontmoeten.
Met vriendelijke groeten,
Wethouder M. Stolk

Pin It