Het Jeugdwerk van de Hervormde Gemeente van Zegveld houdt weer een Rommelmarkt met allerlei sponsoracties daaromheen. De jongste jeugdleden zullen flessen ophalen of graag een klusje voor u willen doen en de oudere jeugdleden zullen weer sponsors zoeken om weer eens ouderwets te gaan paalzitten, dit keer 24 uur lang. Rommelmarkt 2015 zal dit jaar plaatsvinden op zaterdag 2 mei. Op deze markt vindt u natuurlijk mooie spullen en daarnaast ook een gezellige koffietent, leuke kraampjes en ook de jeugd kan zich springend vermaken of de boel aan flarden schieten met een echte buks.

En het gaat uiteindelijk allemaal om het goede doel. Dit jaar zullen we het Elim Christian Centre ondersteunen in Polen. In Polen is er een groot verschil tussen rijk en arm. Dit centrum ondersteunt de arme mensen met o.a. een kledingbank en dagelijks maaltijden. Voor dit laatste hebben de mensen een goede keuken nodig. De keuken die er nu staat hebben wij heel wat jaren geleden ook helpen financieren, maar deze gaarkeuken is nu ook echt gaar. Daarom gaan wij dit jaar sparen voor een nieuwe. Daarnaast zal het geld wat overblijft gestoken worden in zaken omtrent brandveiligheid. Veel kamers voorstaan nog niet naar de nieuwe eisen. Elke Zegveldse Euro wordt in Elim Christian Center voor 100% in materiaal omgezet. Helpt u mee?!
Zegveld-Helpt
Dit kunt u doen door naar de Rommelmarkt te komen op 2 mei 2015 om 9.30 uur – 14.00 uur. Voor deze Rommelmarkt kunt u nu al beginnen door alvast uw overbodige spullen uit te zoeken en op 25 april 2015 aan de markt te schenken. Voor de spullen die overblijven na de rommelmarkt zullen wij een goede bestemming proberen te zoeken, denk aan bijv. de Roemenië commissie of andere rommelmarkten hier in de omgeving.
Wij houden u op de hoogte! Graag tot ziens op de Rommelmarkt!

Pin It