fietscampagneRijwielhandelaar Stoof Tweewielers in Zegveld CONTROLEERT EN REPAREERT OP ZATERDAG 31 OKTOBER A.S. GRATIS UW FIETSVERLICHTING. Alleen de materialen dient u te betalen. Het arbeidsloon wordt niet in rekening gebracht. In de week van maandag 2 november tot en met zaterdag 7 november geeft Stoof Tweewielers 10% korting op reparatie- en materiaalkosten.
Als het langer donker is, is het belangrijk dat de verlichting op de fiets het doet. Fietsen in het donker zonder licht en geen goede reflectoren op de fiets is immers gevaarlijk en het laat andere weggebruikers schrikken. Bovendien kun je er een boete van  maximaal € 55,-- voor krijgen.
De fietsverlichtingsactie is een initiatief van Stoof Tweewielers in samenwerking met de gemeenten Nieuwkoop, Alphen aan den Rijn en Kaag en Braassem en de Fietsersbond Alphen aan den Rijn e.o.
Ook aan de basisscholen en scholen voortgezet onderwijs in de genoemde gemeenten is gevraagd aandacht te besteden aan het belang van goed werkende fietsverlichting en van de juiste reflectiematerialen op de fiets.
De fietsverlichtingsactie in Zegveld is onderdeel van een regionale campagne fietsverlichting. Meer informatie over de regionale campagne en over fietsverlichting en reflectiematerialen vindt u op website van de fietsersbond Alphen aan den Rijn en omgeving www.fietsersbond.nl/alphenaandenrijn

Pin It