goededoelendagOp DV zaterdag 21 november zal het van 9.30 tot 14.00 uur weer Goede Doelen Dag zijn in de Voorhof. Het belooft een gezellige dag te worden, waarvoor wij jong en oud, van harte uitnodigen. Kom lekker winkelen en/of koffie drinken met wat lekkers! Onder de koffie kunt u proberen de langste appelschil te produceren.

Breng een grote tas mee, want er zijn veel lekkere dingen, zoals: gebak, oliebollen, bakmeel, fruit, stoofpeertjes, salades, smoort, kaas en noten, snoep, advocaat en sinaasappelsap.

Verder zijn er diverse standhouders met leuke cadeau- en gebruiksartikelen ook voor de komende feestdagen, zoals: woningdecoratie, kinderkleding, lingerie, Israël- en Aloe Vera-producten, sierraden, sjaals, poncho’s en omslagdoeken, oude en nieuwe boeken, leuke Bijbelhoezen, fotokaarten, (kerst)kaarten en postzegels, bloemstukken, bloembollen, planten en toiletpapier.

Voor jong en oud zijn er spelletjes te doen, waarbij leuke prijzen te winnen zijn. Damliefhebbers kunnen een potje simultaandammen met meesterdammer Arie de Bruijn. Nieuw is de strippenkaart, waarop kinderen spelletjes kunnen doen en aan de balie een pakje drinken en chips kunnen halen. Daarnaast kan er de hele dag door ingeschreven worden op unieke artikelen en waardebonnen van bedrijven. Om 13.30 uur worden de hoogste inschrijvers en de winnende personen van de spelletjes bekend gemaakt door een bekende Zegvelder. Komt u dan even kijken of u één van de gelukkigen bent?

Tijdens het winkelen, ontfermen de autowassers zich over uw auto. Maak het uzelf verder makkelijk door bij ons de lunch te gebruiken, er staan diverse soorten soep en (warme) broodjes klaar.

Wij zien uit naar een fijne dag waarop we samen weer een mooi bedrag bij elkaar hopen te brengen voor onze naaste in nood, ver weg en dichtbij. Heeft u geen vervoer? Eén belletje naar de Voorhof (691410) en de gratis taxi rijdt voor.

Tot ziens namens de GDD-commissie!

Janneke Blonk, Jennita van Dam, Marleen de Groot, Emmy van Ingen en Jan Pak

Pin It