Beste inwoners van Zegveld,

Binnenkort is het weer zover, de feestelijkheden rondom Koningsdag gaan weer van start. Ook zullen we weer herdenken op 4 mei.
 
U kunt over de verschillende festiviteiten meer lezen in het programmaboekje dat t.z.t. zal uitkomen.

Toch is het voor u handig om alvast op de hoogte te zijn van enkele festiviteiten, aangezien hiervoor wat voorbereiding nodig is.
•    De toneelavond valt dit jaar op zaterdag 16 april. Zij zullen het stuk: "De familie Bruinsma in de bocht!" opvoeren, geschreven door Carl Slotboom.
•    Vanaf dit jaar zullen er wat wijzigingen zijn in het programma rondom Koningsdag. Er zullen een aantal activiteiten vervallen, in de plaats daarvoor komen andere activiteiten.

 

• Ook dit jaar gaan wij weer op zoek naar de beste bakker/bakster van Zegveld, in de 2e editie van Heel Zegveld bakt. Het thema dit jaar is: Koningsdag 2016. U kunt de baksels inleveren op dinsdag 26 april. Om vervolgens door een deskundige jury te worden beoordeeld op uiterlijk, smaak en creativiteit. Zij zullen 3 winnaars uitroepen tot beste bakkers/baksters van Zegveld. Nadere informatie volgt t.z.t.
 

• Terug van weg geweest, de touwtrekwedstrijd, 's Avonds zullen we een touwtrekwedstrijd organiseren. Vooraf mogen de teams zich opgeven bestaande uit 6 personen, 5 deelnemers en 1 wissel/coach.
Er kunnen teams opgegeven worden voor junioren (11 t/m 15 jaar) en voor 16+. Voor de winnende teams in de verschillende categorieën, is er uiteraard een prijs.

 

  • • Er zullen dit jaar op Bevrijdingsdag, 5 mei, geen activiteiten georganiseerd worden, omdat dit samen valt met Hemelvaartsdag.
Pin It