DE MEIDEN VAN BREUREN ORGANISEREN MAGISCHE KIDSDAG

"Sometimes we need a little magic"

Wie
Na een intensieve voorbereiding organiseren De Meiden van Breuren op 16 april as. De Magische Kidsdag . Om dit onvergetelijke uitje te realiseren  hebben zij vorig jaar een aantal charity events georganiseerd. Events die volledig door een aantal  Woerdense ondernemers binnen en buiten het centrum zijn gesponsord. De opbrengsten konden op deze manier volledig voor dit goede doel worden ingezet. Zo was er het Sprookjesgala bij Breuren, de facebook loterij en het Rad van Fortuin. De opbrengst was € 30.000. Hiervan is € 5.000 aan de kidsclub  Inloophuis ‘Leven met kanker’ geschonken.

"Power women voor het goede doel"
De Meiden van Breuren zetten zich in voor (vrijwilligers) organisaties in de gemeente Woerden die bijdragen aan het lokale maatschappelijk belang. Met energie, lef en creativiteit zetten zij deze organisaties meer op de kaart en bedenken en organiseren voor hen events en dragen daarmee bij aan het realiseren van hun doelen. Tevens zijn de Meiden ambassadrice voor het Inloophuis 'Leven met Kanker'.
Wat
De Magische kidsdag wordt een sprookjesachtige dag  (en nacht) voor kinderen van 6 t/m 12 jaar die dagelijks geconfronteerd worden met een ernstig zieke ouder, broer of zus en woonachtig in de Gemeente Woerden.  Deze kinderen hebben elke dag opnieuw te maken met angst en onzekerheid.
Waar
Met de Magische Kidsbus rijden we richting het Ijsselmeer en maken we een betoverende zeiltocht op een groot houten zeilschip  naar het eiland Pampus. Daarna laten we ons betoveren door de ridders, herauten en de Oehoe op het Muiderslot. Een waar sprookje .......dat wordt afgesloten met een sprookjesdiner, kaarslicht, haardvuur en een droomverhaal voor het slapen gaan.
Wanneer
Van zaterdag 16 april tot en met zondagochtend 17 april a.s.
Aanmelden kan tot 10 februari via de website demeidenvanbreuren.nl. Bij Breuren liggen aanmeldformulieren om mee te nemen en op te sturen.
Zaterdag 13 of zondag 14 februari vindt er bij de Pretfabriek in Woerden een informatiemiddag plaats waarvoor alle aangemelde kids met hun ouders of verzorgers uitgenodigd worden.
Waarom
Geïnspireerd door de Kidsclub van het Inloophuis ‘Leven met kanker’, vinden De Meiden van Breuren  dat elk kind het verdient om onbezorgd te zijn. Al is het maar voor  even!  Daarom organiseren zij voor deze groep kinderen een onvergetelijke dag... De magische kidsdag van de Meiden van Breuren!  

Pin It