BoomimpressiesPeetHiddinkEen bijzondere kijk op bomen. Dat biedt de foto-expositie van Peet Hiddink, die in de maand september gratis te zien is in het Bezoekerscentrum Nieuwkoopse Plassen. Onder de titel ‘Boomimpressies’ nodigt zij de bezoekers uit met andere ogen naar bomen te gaan kijken.

Peet Hiddink toont ons ‘boomportretten’ uit alle uithoeken van de wereld. Naast het belangrijke feit dat bomen ons van zuurstof voorzien, zijn het voor haar prachtige creaturen met een eigen karakter.

Magie
Via haar lens weet zij bomen op kunstzinnige wijze vast te leggen. Op de foto’s veranderen wortels, stammen, bladeren en twijgen, van alledaagse verschijnselen in unieke en soms bijna magische kunstwerken.

Verwondering
De toeschouwer ziet bomen en delen daarvan in allerlei vormen, maten en hoedanigheden. De kleurrijke beelden variëren van figuratief tot bijna abstract; van realistisch tot mysterieus. De fotografe hoopt met deze foto’s de kijker te inspireren op een ander manier naar de bomenwereld te kijken. “Met verwondering en een verfrissende blik!”

Wie, wanneer, waar?
Voor wie: Iedereen.
Datum:    Expositieperiode: 5 september tot en met 2 oktober 2016.
               Peet Hiddink is op zondagmiddag 2 oktober van 13.30 – 16.30 uur aanwezig om haar werk toe te lichten.
Kosten:    Gratis
Adres:     Bezoekerscentrum Nieuwkoopse Plassen, Dorpsstraat 116, 2421 BC Nieuwkoop. De expositie is te vinden op de bovenverdieping van het bezoekerscentrum.

Pin It