Natuurmonumenten zet Bezoekerscentrum Nieuwkoopse Plassen komende week in 'de winterstand'. Vanaf dinsdag 1 november tot 1 april gelden in Nieuwkoop gewijzigde openingstijden. Bezoekers kunnen in deze winterperiode elk weekend in het centrum terecht van 12.00 tot 16.00 uur.BezoekerscentrumNieuwkoop

Enige uitzondering is de OERRR Vette Vogel Dag van woensdag 28 december. Kinderen van 4 tot en met 12 jaar en hun (groot)ouders maken tijdens dit jeugdevenement vogelsnacks. Tijdens deze dag gaan de deuren van het bezoekerscentrum bovendien al om 10.00 uur open.

Bikkelvaartochten met erwtensoep
Het gebouw blijft minimaal één uur voorafgaand en één uur na afloop van een wintermiddagactiviteit geopend. “Bezoekers kunnen daarmee blijven rekenen op een warme ontvangst én een gezellige opwarmmogelijkheid na afloop van een natuuractiviteit”, zegt beheerder Nicole Hoven. “Dit geldt bijvoorbeeld voor onze nieuwe serie van zes Bikkelboottochten waarbij een kop erwtensoep is inbegrepen.”


Feestdagen
De openingstijden rondom de feestdagen zijn ook aangepast. Het bezoekerscentrum blijft gesloten op Eerste Kerstdag, Tweede Kerstdag en op Oud- en Nieuwjaarsdag. Kijk voor actuele openingstijden en de volledige winterprogrammering van het bezoekerscentrum op www.nm.nl/nieuwkoop.

Pin It