Krapte op de markt van sociale huurwoningen is een landelijk probleem, ook binnen gemeente Woerden wordt dit gevoeld. Het komende jaar wordt daarom ingezet op de bouw van extra sociale huurwoningen binnen onze gemeente.

Een aantal locaties wordt onderzocht op geschiktheid voor sociale woningbouw. Deze locaties zijn: Jan Steenstraat, Van Kempensingel, Snellerpoort-West, Buitenhof Harmelen, Mauritshof Harmelen, Kamerik NO II, Kamerik NO III, klusboerderijen in Zegveld en de Bleek 1 op bedrijventerrein Middelland. Binnen het onderzoek hebben de mening van de bewoners, de woonvisie en de woningbouwplanning een belangrijke rol.
In Harmelen, Kamerik en Zegveld worden de avonden ook gebruikt om u te informeren over de woningbouwplanning in de kernen.
U bent van harte welkom om mee te denken, uitleg te vragen en/of ideeën aan te dragen tijdens een van de bewonersavonden.

Programma 25 januari 2017 

19.15 -Inloop koffie / thee
19.30 -Welkom en korte toelichting op programma en eindtijd door gespreksleider
          Toelichting van de wethouder
          Toelichting op Woningbouwplanning Zegveld door Natalie Bink
          Toelichting op lopende en uitgezette projecten door Richard Beumers
          Vragen
20.15/20.30 -Afsluiting plenair deel van de avond
20.15/ 20.30 – 21.00 uur -Bezoekers kunnen ideeën bespreken, reageren op voorstellen, impressie tekeningen rond panelen / posters in de ruimte.
                                    De vragen hierbij zijn mbt de klusboerderijen: Waarom kan het wel? Waarom kan het niet? En wat zijn de voorwaarden?

Pin It