Toveren met beelden en taalOpAdem

Onder de titel “Op de adem van de natuur” exposeren fotografe Hiske Kamminga en José van Zutphen hun samengestelde kunstwerken. Beeld en tekst werken op elkaar in en vormen één geheel. Zij betoveren als het ware de kijker en brengen deze in een andere sfeer. Deze tentoonstelling is te zien van 1 augustus tot en met 1 oktober. Ontmoet deze magie!
Zintuigen prikkelen
Hiske Kamminga maakt kleurrijke en gelaagde fotokunst. In haar werk combineert zij krachtige beelden met dromerigheid. Ze gebruikt beelden uit de natuur als metafoor voor menselijke processen. De subtiliteit waarmee zij foto´s combineert prikkelt de zintuigen. Met haar werk biedt zij de kijker rust en perspectief.


Japanse dichter
José van Zutphen maakt breekbare poëzie weergegeven in beeldende taal. De liefde voor de natuur kan zij hier goed in kwijt. Ze schrijft gevarieerde gedichten en gebruikt soms ook de Japanse dichtvorm. José treedt op door het hele land. Daar toont zij op humorvolle wijze haar voordrachten.
Smartphone fotografie
Beide kunstenaar zijn op 10 september van 13.30 tot 16.30 uur aanwezig in het bezoekerscentrum. Hiske geeft een workshop smartphone fotografie onder het thema
‘Ik zie ik zie wat jij niet ziet’. José houdt in de middag zowel binnen als buiten een voordracht. Daarin laat zij zien hoe zij met taal tovert en hoe taal betovert.
Wie,wanneer, waar?
Voor wie: Iedereen
Datum:    De expositie is te zien van 1 augustus tot en met 1 oktober 2017.
              Op 10 september geeft Hiske van 13.30 tot 16.30 uur een workshop smartphone fotografie José van Zutphen presenteert in de middags haar taalkunst.
Adres:     Bezoekerscentrum Nieuwkoopse Plassen, Dorpsstraat 116, 2421 BC Nieuwkoop
Waar:      De expositie is gratis te bezoeken op de bovenverdieping van het  bezoekerscentrum.

Pin It