ZATERDAG 28 OKTOBER 2017 GRATIS CONTROLE EN REPARATIE FIETSVERLICHTING BIJ STOOF TWEEWIELERS IN ZEGVELDikvalop

Rijwielhandelaar Stoof Tweewielers in Zegveld CONTROLEERT EN REPAREERT OP ZATERDAG 28 OKTOBER A.S. GRATIS UW FIETSVERLICHTING. Alleen de materialen dient u te betalen. Het arbeidsloon wordt niet in rekening gebracht. In de week van maandag 30 oktober tot en met zaterdag 4 november geeft Stoof Tweewielers 10% korting op reparatie- en materiaalkosten.
Als het langer donker is, is het belangrijk dat de verlichting op de fiets het doet. Fietsen in het donker zonder licht en geen goede reflectoren op de fiets is immers gevaarlijk en het laat andere weggebruikers schrikken. Bovendien kun je er een boete van  maximaal € 55,-- voor krijgen.
De fietsverlichtingsactie is een initiatief van Stoof Tweewielers in samenwerking met de gemeenten Nieuwkoop, Alphen aan den Rijn en Kaag en Braassem en de Fietsersbond Alphen aan den Rijn e.o.


Ook gaan bv de BOA’s in de gemeente Nieuwkoop op verschillende momenten in oktober fietsers met niet of niet goed werkende verlichting staande houden en hen vragen de fietsverlichting te (laten)repareren. De BOA’s zullen hierbij flyers over de fietsverlichting uitdelen.

Verder is aan de scholen in de genoemde gemeenten gevraagd aandacht te besteden aan het belang van goed werkende fietsverlichting en van de juiste reflectiematerialen op de fiets. De fietsverlichtingsactie in Zegveld is onderdeel van een regionale campagne fietsverlichting. Meer informatie over de regionale campagne en over fietsverlichting en reflectiematerialen vindt u op website van de fietsersbond Alphen aan den Rijn en omgeving www.fietsersbond.nl/alphenaandenrijn

Pin It