Verboden voor doetjes!Bikkelvaartochten

In de winter komt de natuur tot rust. Bomen worden kaal en struiken verliezen hun bladeren. De natuur trekt zich in de winter terug net als sommige mensen.
Ben jij juist zo’n bikkel die het héérlijk vindt om er in de winter op uit te trekken? Geef je dan op voor een gecombineerde vaar- en wandeltocht in en om de Nieuwkoopse Plassen. De boswachters van Natuurmonumenten nemen je mee op dit winter-avontuur. Ze laten je onder meer zien welke vogels het najaar op de plassen doorbrengen. Interesse? Bikkel dan met ons mee!

Bikkelvaartochten met erwtensoep
De bikkelvaartocht van aanstaande zondag 5 november is de eerste in een serie van twaalf bikkeltochten op de Nieuwkoopse Plassen. Als er geen ijs in de plas ligt, varen we de plassen op om te laten zien hoe de winter de Nieuwkoopse Plassen in haar greep heeft.
Halverwege stappen we uit voor een korte wandeling om even op te warmen. Een zelfgebakken broodje en een beker warme chocolademelk dragen hier héérlijk aan bij. Na afloop staat er een smaakvolle kop erwtensoep klaar. Kom en beleef de winter vanuit een open fluisterboot.

Wie, wat, waar?
Datum:        zondag 5 november 2017 (en diverse andere weekenddagen in november, december 2017 en januari 2018)               
Tijd:            13.00 uur - 15.00 uur
Wie:            iedereen van 0 tot 9 jaar
Kosten:        Ledenprijs: € 15,00
                  Niet leden prijs: € 20,00
                  Kind t/m 12 lid/ Kind van OERRR € 10,00
                  Kind t/m 12 niet lid € 12,50
Vertrekpunt: Bezoekerscentrum Nieuwkoopse Plassen, Dorpsstraat 116, Nieuwkoop

Kijk voor meer informatie of om je aan te melden voor een activiteit op: www.natuurmonumenten.nl/bcnieuwkoopseplassen

Pin It