Aafke BuitelaarAafke Buitelaar exposeert onder de titel ‘Innerlijke landschappen’ haar schilderijen in het Bezoekerscentrum Nieuwkoopse Plassen van Natuurmonumenten. Deze kunstenares gebruikt gemengde technieken voor haar schilderijen en fotografeert water met een hele andere blik. De expositie is vanaf 6 juni tot en met 29 juli gratis te bewonderen in het Nieuwkoopse centrum. Op zondag 10 juni is Aafke zelf aanwezig om haar werk toe te lichten.

Aafke Buitelaar is het meest in haar element als zij kan scheppen en creëren. Naast haar baan als beeldend therapeut heeft zij altijd haar eigen creatieve pad bewandeld. Ze kan overal door worden geïnspireerd: natuur, water, een regendruppel, roest, verval of gewoon vanuit zichzelf.

Gemengde technieken
In haar schilderijen werkt Aafke met acrylverf, collage, zand, gel medium, stof en dergelijke. Daarnaast maakt zij met de naaimachine papierlandschappen en is ze geen onverdienstelijk fotograaf. Daarbij richt zij zich, zoals ook in het Bezoekerscentrum Nieuwkoopse Plassen, op het thema water. Wat haar daarin fascineert is ‘door’ het water kijken en dit beeld stilzetten.  

Wie, wanneer, waar?
Voor wie: Iedereen
Datum:    De expositie is van woensdag tot en met zondag van 6 juni tot en met 29 juli 2018.   
              Op zondag 10 juni is Aafke Buitelaar vanaf 13.30 uur in het bezoekerscentrum aanwezig om haar werk toe te lichten.              
Adres:     Bezoekerscentrum Nieuwkoopse Plassen, Dorpsstraat 116, 2421 BC Nieuwkoop
Waar:     De expositie is gratis te bezoeken op de bovenverdieping van het bezoekerscentrum

Pin It