In de winter komt de natuur tot rust. Bomen worden kaal, struiken verliezen hun bladeren. De natuur trekt zich in de winter even terug.  Net als sommige mensen…
Ben jij juist zo’n bikkel die het héérlijk vindt om er in de winter op uit te trekken? Geef je dan op voor deze activiteit op de Nieuwkoopse Plassen. De boswachters van Natuurmonumenten nemen je mee op dit winteravontuur. Ze laten je onder meer zien welke vogels het najaar op de plassen doorbrengen. Interesse? Bikkel dan met ons mee!

Bikkelvaartochten met erwtensoep
De bikkeltocht van zondag 13 januari is de eerste vaarexcursie van 2019 op de Nieuwkoopse Plassen. Als de weersomstandigheden het toelaten, gaan we op pad om bezoekers te laten ervaren hoe de winter de Nieuwkoopse Plassen in haar greep heeft.
Halverwege stappen we even uit om de benen te strekken en om op te warmen. Een zelfgebakken broodje en een beker warme chocolademelk dragen daar héérlijk aan bij. Na afloop staat er een smaakvolle kop erwtensoep klaar. Kom en beleef de winter vanuit onze open fluisterboot. Een unieke winterbelevenis!

Wie, wat, waar?
Datum:     zondag 13 januari 2019 (en vervolgens 1x per 2 weken in januari en februari 2019)                  
Tijd:         14.00 uur - 16.00 uur
Wie:         iedereen van 0 tot 9 jaar
Kosten:     Ledenprijs: €15,00, Niet leden prijs: €20,00
               Kind t/m 12 lid/ Kind van OERRR €10,00, Kind t/m 12 niet lid €12,50
Vertrekpunt: Simon van Capelweg 111 in Noorden (verzamelen bij Eetcafé de Klinker)

Kijk voor meer informatie of om je aan te melden voor deze activiteit op: www.nm.nl/nieuwkoop

Pin It