Zaterdag 30 maart 2019RondjeZegveld

Gezellig rondje in het Groene Hart

Rondje Zegveld wordt dit jaar voor de derde keer georganiseerd. Zoals de naam al doet vermoeden zullen de lopers rondom Zegveld een ronde van 5 of 10 kilometer lopen door de prachtige polder van het Groene Hart.

Kidsrun
De kidsrun is voor alle kinderen van de basisschool. Ben je benieuwd hoe snel jij de 1,5 kilometer loopt? We hebben toijdswaarneming voor jullie! Na afloop ontvang je een herinnering. Tijdwaarneming zal gebeuren door middel van het Ipico systeem van ET Utrecht, waarbij een chip op het startnummer zit.

 

Meer informatie
Meer informatie kun je vinden op onse websiste www.rondjezegveld.nl Bij vragen, stuur een email maar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De start zal plaatsvinden aan de Middenweg tussen de Milandhof en supermarkt Coop. Inschrijven is mogelijk tot 15 minuten voor aanvang van de onderdelen.

Drie afstanden Tijd Voor-inschrijving Na-inschrijving
Kidsrun 1,5km 13:30 1.5 euro 2 euro
5km 14:00 5 euro 6 euro
10km 14:10 7 euro 8 euro

Prijzen: 
Op de 5 en 10 km de drie snelste heren/dames en de snelste Zegvelder/Zegveldse. Verbeter het parcour record (5 km en 10 km) en win één minuut gratis winkelen bij onze hoofdsponsor COOP Zegveld.

Parkeren is mogelijk achter de Milandhof en zal op 30 maart worden aangegeven door verkeersregelaars.

Loop mee en steun het goede doel!

Tot 30 maart!

een sportieve groet namens de organisatie Rondje Zegveld.

Pin It