27 APRIL KONINGSDAG

7.30 uur vlaggen uit
8.00 uur klokken luiden
8.25 uur rondgang door het dorp
Muziekvereniging “Kunst na Arbeid” vertrekt vanaf de Milandhof voor een korte rondgang door het dorp. Bij basisschool de Jorai sluiten de schoolkinderen aan. Kinderen uit Zegveld en De Meije die naar  andere scholen gaan, worden ook uitgenodigd in de optocht mee te lopen. Zij kunnen zich bij de Jorai opstellen.
8.45 uur aubade
Voor de Milandhof is de aubade door de schoolkinderen en inwoners. De tekst van de liederen wordt ter plaatse uitgedeeld, zodat iedereen kan meezingen. Alle Zegvelders die een koninklijke onderscheiding dragen, of dit jaar hebben gekregen, worden uitgenodigd om bij de aubade op het “bordes” te staan.


9.30 uur theatervoorstelling
Theater van Santen, stamppot, een spookjesmix.
“Stamppot, een sprookjesmix” is een hedendaagse minimusical, gebaseerd op de bekende sprookjes en ontwikkeld door Theater Van Santen. Even lijkt het of je de sprookjeswereld van Sneeuwwitje binnenstapt, maar dat duurt niet lang. Spoedig krijgt het verhaal een onverwachte wending. Zo is de boze Stiefmoeder stik jaloers op mooie Sneeuwwitje. Deze gemene vrouw stelt alles in het werk om Sneeuwwitje uit te schakelen. Ze jaagt zelfs haar eigen spiegelbeeld de stuipen op het lijf. Sneeuwwitje besluit om op de vlucht te slaan. In het bos komt ze de grote boze Wolf tegen die spontaan verliefd op haar wordt. Bijna lijkt het de boze Stiefmoeder te lukken om Sneeuwwitje te vergiftigen, maar net op tijd kust de Wolf haar wakker en dan ………
9.30 uur junior survivalspel voor de kinderen van groep 6 - 8
Een sportieve uitdaging in spelvorm. Het spel begint om 9.30 uur en is in de sporthal van de Milandhof, zorg dat je op tijd bent. Als je eerst meeloopt met de muziek is het handig om je snel bv. in de Milandhof te verkleden. Om deze survival te winnen komt het erop aan dat je met je team snel en slim de opdrachten uitvoert. Iedereen die aan het junior survivalspel meedoet krijgt drinken en wat lekkers.
10.30 uur fietspuzzeltocht
De Oranjevereniging heeft een fietspuzzeltocht uitgezet binnen de dorpsgrenzen van ons mooie Zegveld. We hebben ook dit jaar weer geprobeerd voor alle leeftijden een mooie puzzeltocht uit te zetten. Tijdens de tocht zijn er diverse rebusvragen en foto’s die moeten worden opgelost/opgezocht. U kunt tussen 10.30 en 11.30 uur de route ophalen. De start van de tocht is bij de Milandhof. Vertrek op tijd zodat u niets mist van de rest van het programma. Inschrijfgeld: Tot en met groep 6 van de basisschool €1,00. Vanaf groep 7 t/m 15 jaar €1,50. Vanaf 16 jaar €2,00. Prijzen naar deelname. Het antwoordformulier kunt u dezelfde dag tot 18.00 uur inleveren op Korensloot 70, 3474 HM Zegveld, bij Gijs van Brenk.
13.30 uur springkussenfestijn
Er zijn diverse luchtkussens waar de jeugd zich kan vermaken.
De luchtkussens worden opgeblazen op de Middenweg, voor de Milandhof.
16.00 uur optreden koor Bravour
In verband met ons 85 jarig jubileum komt shantykoor Bravour uit Woerden optreden van 16.00 – 17.15 uur. Dit optreden zal plaatsvinden op de Middenweg, voor de Milandhof.
19.15 uur familiebingo
Als afsluiter van de dag organiseren we een familiebingo.
De familiebingo is voor alle leeftijden, kleine kinderen onder begeleiding van een volwassenen.
Er zijn leuke prijzen te winnen! Gratis toegang.

Pin It