Nieuwbouwwoningen in Zegveld gaan binnenkort in de verkoopweidz 01

Ben je op zoek naar een nieuwe woning in Zegveld? Dan moet je zeker even opletten. Want op donderdag 13 juni 2019 gaan 38 gasloze nieuwbouwwoningen in Zegveld in de verkoop. Nieuwbouwproject Weidz bestaat uit starterswoningen, eengezinswoningen, twee-onder-een-kapwoningen, vrijstaande woningen en seniorenwoningen. En hoe tof: sommige woningen hebben gewoon een eigen eiland!

De nieuwe buurt in Zegveld heeft een dorpse uitstraling en je hebt een prachtig uitzicht over de polders. Alleen daarom al wil je er wonen. Daarnaast is er veel groen in deze knusse buurt aan de Milandweg. Lekker weids wonen dus! Nog een supervoordeel: je woont op fietsafstand van de binnenstad van Woerden.

Starterswoningen

Voor starters wordt er ook een aantal gasloze woningen gebouwd in Zegveld. Deze huizen hebben platte daken waarop zonnepanelen komen te liggen. En de woningen worden verwarmd met elektrische radiatoren. De woonoppervlakte is 70 m2 en er zijn twee slaapkamers.

Huizen met een eigen eiland

Als je altijd al je eigen eiland wilde hebben? Bijvoorbeeld voor een heerlijke relaxtuin, speeltuin voor de kids of een oogsttuin? Grijp dan nu je kans! De twee-onder-een-kapwoningen (van 163 m2 tot 178 m2) en de vrijstaande huizen hebben namelijk allemaal een privé-eiland met uitzicht over de polders. Via een loopbrug kun je vanuit je achtertuin naar je eigen eiland lopen. Daarnaast kun je twee auto’s parkeren bij de woning.

Eengezinswoningen en seniorenwoningen

De rij- en hoekwoningen zijn met een woonoppervlakte van 114 m2 tot 137 m2 en drie slaapkamers perfect voor gezinnen. Daarnaast kun je de tweede verdieping zelf indelen door er bijvoorbeeld nog een slaapkamer te laten maken. De seniorenwoningen hebben een woonoppervlakte van 109 m2 tot 130 m2. De slaap- en badkamer zijn op de begane grond. Gelijkvloers wonen dus, maar wel met een tuin. Op de eerste verdieping is nog een in te delen ruimte.

weidz 02Wat kost zo’n ‘weidse’ woning?

Alle prijzen van de nieuwbouwwoningen in Zegveld op een rijtje:

  • 4 vrijstaande woningen vanaf € 565.000,- v.o.n
  • 4 vrijstaand (geschakelde) woningen vanaf € 475.000,- v.o.n
  • 4 2/1-kapwoningen vanaf € 465.000,- v.o.n
  • 14 rij- en hoekwoningen vanaf € 279.500,- v.o.n
  • 7 starterswoningen vanaf € 208.000,- v.o.n
  • 5 seniorenwoningen vanaf € 319.000,- v.o.n

Start verkoop op 13 juni

Lijkt zo’n mooie woning in Zegveld jou wel wat? Dan ben je op donderdagavond 13 juni van harte uitgenodigd bij het kantoor van Bolton Ontwikkeling aan de Zegveldse Uitweg 1 in Woerden. De makelaar en de ontwikkelaar van het nieuwbouwproject zijn aanwezig om al jouw vragen te beantwoorden. Inschrijven voor een woning kan tot 24 juni 12.00 uur. De avond duurt van 19.00 tot 20.30 uur. Vind ook meer info op deze website.

De bouw van de woningen start naar verwachting in het najaar van 2020. De huizen worden, als alles volgens planning verloopt, eind 2021 opgeleverd.

Pin It