Er komt weer een dag vol gezelligheid aan in Zegveld! Op D.V. zaterdag 17 september is het Goede Doelen Dag, met kramen, spelletjes, allerlei lekkers en dit jaar ook diverse workshops.

Er zijn activiteiten op 4 mooie locaties in Zegveld. Aan de Molenweg 43 kunt u terecht bij familie Verburg. Tussen de verkoopkramen komt een prachtig terras waar koffie, thee en dit jaar ook een high tea geserveerd wordt. Speciaal voor de gelegenheid is ook het museum van de heer Verburg met spullen van vroeger rond het thema ‘kaas’ geopend. Ten slotte kunt u op deze locatie ook een fotografieworkshop volgen, geleid door een professionele fotografe.

Bij de familie van Ingen, Molenweg 39 staan véél kramen met mooie producten, kunt een mand met streekproducten winnen en komt de lucht van versgebakken pannenkoeken u tegemoet. Voor de kinderen staan er gratis trampolines.

Annemarie Spruit van de Freubelschuur, eveneens aan de Molenweg, verkoopt creatieve materialen en verzorgt workshops string-art of macramé knopen. Verder staat er een kraam van de Volkstuinvereniging met dagverse producten van de tuin.

Op kaasboerderij de Lagebroek van familie de Groot aan de Rondweg 15 is van alles te doen. Voor volwassenen een workshop bonbons maken, voor kinderen een workshop armbandjes maken. Het hele gezin kan zich wagen aan een avontuurlijk spellencircuit. En ook daar staan kramen met allerlei lekkers en moois, en er worden ter plekke broodjes hamburger bereid.

Voor verdere informatie: klik op de flyer en en houd onze Facebook-pagina https://nl-nl.facebook.com/goededoelendagzegveld/ in de gaten. Tot de 17e!

goededoelendag

Pin It