Kom luisteren naar een leuk verhaal en ontmoet andere (groot)ouders.

Na een korte zomerstop kunnen ouders en grootouders vanaf 24 augustus weer in verschillende vestigingen terecht voor VoorleesPret: een gezellig voorleesmoment voor (groot)ouders en (klein)kinderen vanaf 2 jaar. We lezen voor, doen spelletjes en zingen liedjes. Na het voorlezen is er gelegenheid voor een speelmoment voor de kinderen en kunnen (groot)ouders/verzorgers nog even napraten.

Wanneer en waar?
Bibliotheek Zegveld Elke laatste dinsdag van de maand 29 aug, 26 sep, 31 okt, 28 nov, 19 dec

Voor wie?
Voor ouders en grootouders met hun (klein)kinderen vanaf 2 jaar.

Deelname en aanmelden?
Aanmelden is niet nodig. Deelname is gratis.

Voorlezen is leuk en leerzaam
Met VoorleesPret biedt de Bibliotheek Het Groene Hart ouders en grootouders een gezellig moment samen met hun (klein)kind. Hiermee willen wij laten zien dat voorlezen leuk en leerzaam is. Of je nu voor het slapen gaan een verhaal voorleest of overdag samen een prentenboek bekijkt: voorlezen kan altijd en overal en je maakt herinneringen voor het leven. Het heeft bovendien een positief effect op de woordenschat, het tekstbegrip en kinderen leren door het voorlezen de wereld om hem heen beter te begrijpen.

Meer informatie, een overzicht van de data en voorleestips zijn te vinden op www.bibliotheekhetgroenehart.nl/voorleespret.

Pin It